NEMA ČAK NI BAZEN / Ima apartmane dalje od mora, a puni su čak 300 dana u godini; Iznajmljivač otkrio kako je uspio

Image
Foto: Ilustracija: Nel Pavletić/PIXSELL

Odličnim rezultatima u vansezonskim mjesecima, kada nema klasičnih turista, doprinosi to što ima poslovne goste

10.8.2021.
16:59
Ilustracija: Nel Pavletić/PIXSELL
VOYO logo

Gosti, većinom iz Mađarske, Poljske, Njemačke, Rusije, Ukrajine i Estonije, ističu kako im je iz Kukuljanova sve blizu i često se zato i vraćaju. Obiteljski smještaj, naime, u riječkom prstenu čini glavninu, a u nekim destinacijama čak i jedini vid smještaja koji iz godine u godinu bilježi rast, piše Novi list.

Volim dočekati goste, pokazati im smještaj, pojasniti ako što treba, pomoći. Uvijek ih dočeka plata pršuta i sira, tu su i čajevi, kava, Kinder jaje za mališane… To ne košta gotovo ništa, a gosti taj znak pažnje stvarno cijene. Pogotovo ako su satima bili na putu, rekao nam je, uz ostalo, iznajmljivač Zoran Pavletić, koji je na Kukuljanovu u obiteljskoj starini uredio jedan studio apartman te jedan apartman s tri, odnosno četiri zvjezdice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'ŠPICA' SEZONE /

U Hrvatskoj trenutačno boravi preko milijun turista, najviše ih je u Istri

Image
'ŠPICA' SEZONE /

U Hrvatskoj trenutačno boravi preko milijun turista, najviše ih je u Istri

Kuća nema ni bazen

A bez obzira na to što njegova kuća nema bazen, recenzije na Booking.com-u i Airbnb-ju su izvrsne te je stekao i titulu "superhost", a i gosti su vrlo zadovoljni. Što potvrđuje i činjenica da su njegovi smještajni kapaciteti puni više od 300 dana na čemu bi mu pozavidjeli i mnogi kolege iznajmljivači u puno poznatijim destinacijama uz more.

"Da sam uredio kuću uz more u Kostreni, bio bih pun dva mjeseca, a ovako, udaljen od mora, imam goste više od 300 dana u godini", kaže Pavletić. Odličnim rezultatima, naime, u vansezonskim mjesecima, kada nema klasičnih turista, doprinosi to što ima poslovne goste, s obzirom na blizinu Industrijske zone Kukuljanovo – Bakar. A u pet godina, koliko se bavi iznajmljivanjem, imao je gostiju doista sa svih kontinenata. Bilo je tu gostiju iz Južne Koreje, Japana, Južnoafričke Republike, zemalja Južne Amerike…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostima je sve blizu…

Kaže da su za sezonu ove godine rezervacije jače krenula oko 10. srpnja. Pojašnjavajući pak kako uspije postići tako dobro popunjenje i u konačnici, zadovoljstvo gostiju, s obzirom na to da već ima vjernih gostiju koji se svake godine vraćaju, pojasnio je kako se oglašava na Booking.com-u, Airbnb-ju, Googleu, Instagramu i Facebooku, kao i da su recenzije gostiju izvrsne.

Reći će kako gosti ističu da im je iz Kukuljanova sve blizu, Venecija, Zagreb, Plitvice, pa čak su bili gosti koji su biciklima otpedalirali do Zadra i za dva dana se vratili u svoju bazu u Kukuljanovu. No prije svega cijene domaćinski odnos, urednost i kvalitetu smještaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo