Idući vikend temperature opet blizu +40

26.6.2012.
18:19
VOYO logo

U srijedu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, u unutrašnjosti ujutro mjestimice uz kratkotrajnu maglu, a danju umjerenu naoblaku. Na Jadranu slaba i umjerena, moguće još i jaka bura, u drugome dijelu dana sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka kretat će se između 11 i 16, na Jadranu 18 i 23. Najviša dnevna bit će od 24 do 29, u Dalmaciji do 33°C.

Slično vrijeme bit će i u četvrtak, a onda će u kontinentalnom dijelu doći do većih promjena. Naime, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, temperature će rasti iznad 30 stupnjeva i u nedjelju sezati i blizu 40.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonci na mukama, ugodnije na moru

Primjerice, u sedmodnevnoj prognozi stoji kako će se oni koji žive u Daruvaru ili Virovitici u nedjelju grijati na 36 stupnjeva, dok im potom slijedi ponedjeljak s čak 37 stupnjeva Celzija. I u Osijeku će biti slično, u subotu 33, nedjelju 35, a onda pak idući radni tjedan građani će započeti s vrućih 37 stupnjeva Celzija. Blizu će biti i temperature u Karlovcu i Bjelovaru ili Zagrebu, stupanj više ili niže tijekom vikenda i ponedjeljka.

Oni koji vikend planiraju provesti u Istri ili Rijeci bit će na ljetnih 29 ili 30 stupnjeva kao i oni koji kreću put Krka ili Zadra. Pag će se tijekom vikenda grijati na 27 stupnjeva, a Makarska na iznenađenje tek 25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo