Ida Prester otvorila Jezični centar Berlitz

9.9.2011.
11:52
VOYO logo

Dugogodišnje isticanje kvalitete i uspješnog rada popratilo je svečano otvoranje novog poslovnog prostora, i to u samom srcu Zagreba. Nova zgrada nalazi se na adresi Ilica 44, i opremljena je najmodernijim interijerom za učenje stranih jezika. Za pravi doživljaj na svečanosti otvorenja pobrinula se naša poznata voditeljica Ida Prester u suradnji s Milivojem Lulekom, odnosno poznatim komičarom Sašom Bunetom.

Pripremili suhumorističnu predstavu u kojoj su glumili profesore, te time zabavili i nasmijali mnogobrojne posjetitelje, nakon čega su im se obratili: posebna izaslanica Predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Ankica Marinović, povjerenica Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo, zatim gospođa Denise Jaspers, menadžerica Berlitza, te gospođa Ankica Kutle Beljan, ponosna vlasnica i direktorica Berlitz jezičnog centra Vox Mundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U današnjem svijetu znanje stranih jezika predstavlja potrebu, a ne luksuz, te predstavlja jedini način uključivanja u globalnu mrežu komunikacije s inozemstvom. Uz to,upravo je znanje stranog jezika ono što nam pomaže razumjeti vlastiti jezik, a osim toga,vjerovali ili ne, utječe i na inteligenciju osobe koja ga uči. Stoga ukoliko vam je cilj naučiti strani jezik ili razumjeti druge kulture, Berlitz je pravo mjesto za vas.

Upravo su otvorenjem ovih novih prostora dokazali brigu o svojim polaznicima te okrenutost prema budućnosti. Njihovi tečajevi se temelje na modernim metodama koje su rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva u podučavanju. Nastavu izvode izvorni govornici koji se u podučavanju služe autentičnim sadržajima i koriste multimedijalna nastavna pomagala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svim njihovim tečajevima uči se provjerenom Berlitz metodom® koja se pokazala kao najprirodniji način učenja stranih jezika. Taj učinkoviti pristup predstavlja osnovu poduke u njihovim tečajevima, dok se rječnik i gramatika uče u kontekstu situacija iz svakodnevnog života. Berlitz metoda® pritom ustraje na govoru i učenju koristeći se isključivo stranim jezikom.

Pristup nastavnika u Berlitzu je poseban upravo po tome što se temelji na slušanju i govoru, dopunjenom vježbama pisanja i čitanja. Na taj način polaznici uče strani jezik na isti način na koji su učili i svoj materinji jezik, što u konačnici jamči brže i produktivnije usvajanje jezika koji želite naučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://berlitz.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo