popularni 'oblak' / iCloud prijava: uspješno obavite iCloud prijavu

Image
Foto: Pixabay

Zanima vas kako se vrši postupak iCloud prijave? Naučite kako se možete na najjednostavniji način prijaviti na iCloud

24.7.2017.
3:15
Pixabay
VOYO logo

iCloud prijava je moguća s Mac računala ili iz Windows web-preglednik.  Ona se vrši tako da odete na  iCloud.com, a potom se prijavite s  istim Apple ID računom koji ste koristili za postavljanje iCloud računa. Imajte na umu da ako imate pristup web stranici iCloud.com isključivo putem weba, moći ćete koristiti samo kontakte, bilješke, pages, numbers, keynote i postavke.

iCloud prijava je moguća pomoću dvostruke provjere autentičnosti ili provjere valjanosti u dva koraka. Zbog dodatne sigurnosti, možete postaviti svoj Apple ID tako da on zahtijeva dvostruku provjeru autentičnosti ili provjeru valjanosti u dva koraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi korak je taj da odete na web stranicu iCloud.com te se prijavite pomoću vašeg Apple ID računa, koji upotrebljavate za tu uslugu.

Drugi korak je da slijedite upute na zaslonu kako bi potvrdili svoj identitet unošenjem koda koji vam je poslan na pouzdan uređaj.
Na taj način morate potvrditi valjanost identiteta za upotrebu svih web aplikacija, izuzev aplikacije Nađi moj iPhone. Tom se aplikacijom možete koristiti tako da ju kliknete nakon unosa vašeg Apple ID računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodite računa o tome da tijekom dvostruke provjere autentičnosti kod iCloud prijave ili provjere valjanosti u dva koraka na web-stranici iCloud.com, možete odabrati da date povjerenje pregledniku, tako da se ubuduće od vas neće tražiti da potvrdite identitet kod svake sljedeće prijave.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo