Komentar Zorana Šprajca / I noga u stražnjicu je korak naprijed

Nema tih zastavica iza kojih se mogu sakriti iznevjerena obećanja i ministri koji ostavljaju dojam da ne bi znali voziti ni bicikl, a kamoli državu. Hrvatska je davno već ušla u 2015. godinu, možda sad u nju konačno stigne i HDZ

Zoran Šprajc

9.11.2015.
22:20
VOYO logo

Hrvatska je izabrala MOST, a SDP i HDZ od velikog dijela  birača u nedjelju su dobili - nogom u stražnjicu. Ali kako kažu i noga u stražnjicu može biti korak naprijed. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može ako, recimo, u SDP-u shvate da se izbori ne mogu dobiti u zadnjih nekoliko mjeseci mandata sa efektnim štosevima Zorana Milanovića, da za pobjedu nije dovoljno nekoliko dobrih vijesti iz Statističkog zavoda, mnogo hrvatskih zastavica i Boris Lalovac

Nema tih zastavica iza kojih se mogu sakriti iznevjerena obećanja i ministri koji ostavljaju dojam da ne bi znali voziti ni bicikl, a kamoli državu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noga u stražnjicu možda bi naprijed mogla pomaknuti i HDZ. Ako u najvećoj hrvatskoj stranci konačno shvate da bi trebali biti stranka a ne pokret jer pokret više davno nisu. Da za pobjedu nije dovoljan Franjo Tuđman jer Franjo Tuđman više davno nije. Da se komunista u Hrvatskoj nitko ne plaši jer ni komunista više davno nije. Da se poziv na dijalog ne upućuje urlanjem, a da se Markov trg ne osvaja šakama. Možda shvate i da se birači osvajaju konkretnim planovima, a ne domoljubnim frazama kao što se ni mediji danas ne osvajaju kao što su se nekad osvajali.  

Hrvatska je, naime, davno već ušla u 2015. godinu, možda sad u nju konačno stigne i HDZ.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču