I Nikolić dobio odlikovanje (FOTO)

Janukovič ga okitio Ordenom Republike Ukrajine prvog stepena, za lični doprinos razvoju međudržavnih odnosa

6.6.2013.
22:44
VOYO logo

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Ukrajine Viktor Januković razmenili su danas u Beogradu ordenje za zasluge i zalaganje u razvoju saradnje i prijateljskih odnosa.

Dvojica predsednika su jedan drugom uručila ordenje u Palati Srbije, gde je delegacija Ukrajine započela dvodnevu posetu Srbiji, prenosi Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolić je Janukoviča odlikovao Ordenom Republike Srbije na lenti za zasluge u ravoju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa Srbije i Ukrajine, a Janukovič Nikolića Ordenom Republike Ukrajine prvog stepena, za lični doprinos razvoju međudržavnih odnosa.

Predsednici Srbije i Ukrajine Tomislav Nikolić i Viktor Janukovič složili su se danas da su dve zemlje strateški opredeljene za EU, a da će prioritet u međusobnoj saradnji biti prvenstveno ekonomija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Razgovarali smo o velikom broju pitanja bilateralnog, regionalnog i međudržvnog karaktera i konstatovali da je dijalog na svim nivoima znatno unapređen - rekao je Nikolić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Janukovičem.

Foto: Tanjug - Srđan Ilić, Rade Prelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo