"I ja sam mogao sjesti na kavu s Prgometom, koji mi je spasio život"

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midzor

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić jutros je gostovao ne televiziji N1 gdje je govorio o sigurnosnim mjerama koje Hrvatska uvodi nakon napada u Parizu.

16.11.2015.
10:08
Pixsell, Slavko Midzor
VOYO logo

Na pitanje voditelja Tihomira Ladišića o tome koliko dugo može potrajati ovakva neriješena situacija, Ostojić je kazao da ti događaji pokazuju da je država stabilna. "Čekamo daljnje razgovore. Ponavljanje izbora u nedjelju isto pokazuje da će uskoro doći do rokova u kojima se moraju stvari definirati. O Mostu ovisi tko će sastaviti vladu, i to na način da se pregovora o ozbiljnim temama."

Na pitanje je li sastanak između Zorana Milanovića i Drage Prgometa, nakon čega je Prgomet izbačen iz Mosta, bio greška, Ostojić je upitao tko je ovlašten s kime razgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Privatan razgovor u stanu prijatelja Kotromanovića je isto kao da sam ja sjeo s Prgometom na kavu, s njime koji mi je spasio život, mislim da mogu razgovarati s kim hoću. Neki bi mogli razgovarati, neki ne, mene samo zabrinjava govori li to da svaki razgovor i kontakt mora biti unaprijed isključen, i da se samo najavljeno pred novinarima može razgovarati?"

Image
SKRIVENI OD MEDIJA: /

Evo što je Most zaključio na svom sastanku u Plitvicama

Image
SKRIVENI OD MEDIJA: /

Evo što je Most zaključio na svom sastanku u Plitvicama

"Most želi dobiti na vremenu"

"Tek kad se skupi potpise može se pred Predsjednicu i razgovarati o mandatu. Mislim da Most još traži određeno vrijeme za novu rundu pregovora, malo kao da dobiju na vremenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po meni je najbitniji SDP i njegova koalicija, koja je pobijedila stranu koja je prijetila Hrvatskoj i ponosan sam što je RH tako nešto odbila. Hrvatska na ponovljenim izborima sigurno ne bi promijenila svoj stav", smatra Ostojić.

"U Hrvatskoj smo dobili situaciju da je podržana politika protiv onih koji su htjeli širiti histeriju", rekao je u gostovanju na N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo