SAMO STRPLJIVO: / Pojačan je promet na svim važnijim cestama u zemlji

Image
Foto: PIXSELL

Na većini cesta vozi se bez zastoja, javlja HAK.

18.7.2015.
16:17
PIXSELL
VOYO logo

Normaliziran je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac koji je bio otežan zbog prometne nesreće prije čvora Okučani, na 151. km, u smjeru istoka.

Na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora promet je srednje gust te se vozi bez zastoja. Na izlazu s autoceste na naplati Lučko, u smjeru Zagreba kolona je oko 1,5 km. HAK podsjeća vozače da mogu koristiti i naplatnu postaju Demerje gdje je cestarinu moguće platiti kreditnim i debitnim karticama i ENC uređajem ili da za izlazak koriste čvor Zdenčinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gust promet na A2

Zbog vrlo gustog prometa na autocesti A2 Zagreb-Macelj vozila se povremeno zaustavljaju kod čvora Krapina u smjeru Maclja. Na naplati Trakošćan u smjeru Macelja kolona je oko 1,5 km.

Promet je povremeno pojačan promet na Ličkoj i Jadranskoj magistrali, Krčkom mostu te na cestama kroz Istru (DC1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radovi na čvoru Jankomir i na Slavonskoj Aveniji

Zbog radova u čvoru Jankomir (A3) vozila koja se kreću iz smjera Bregane autocestom A3 prema autocesti A2 Zagreb-Macelj (Zaprešić) voze obilazno Ljubljanskom avenijom preko rotora u Ulici Velimira Škorpika s polukružnim okretanjem prema čvoru Jankomir (do 15. kolovoza).

Državna cesta DC10 čvor Sveta Helena-Vrbovec zatvorena je od čvora Dubrava do privremenog spoja s državnom cestom DC28 u Cugovcu (do 15. listopada u 19 sati). Obilazak je državnim i županijskim cestama kroz Vrbovec do privremenog spoja s državnim cestama DC10 i DC28 u Cugovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nedjelje 19. srpnja do 04,00 sati zbog radova na Slavonskoj aveniji od nadvožnjaka iznad Radničke ceste do nadvožnjaka iznad Ulice grada Gospića i od Čulinečke ceste (cca 100 m prije raskrižja Slavonska/Čulinečka) do Ulice Resnik III., zatvoren je južni kolnik, a vozi se sjevernim kolnikom dvosmjerno. Zbog radova vozi se uz ograničenje brzine na državnoj cesti DC1 u Prijeboju i na državnoj cesti DC429 Selište Drežničko-Prijeboj (u Plitvičkim Jezerima).

Hina javlja da je na prometnicama Istarske županije od jutra promet jakog intenziteta, a na ulazu u Istru preko graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija kolone vozila duge su čak 22 kilometra odnosno sve do Kopra te se na ulaz čeka do dva sata. Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović kazala je da je kolona vozila na izlazu iz Istre duga osam kilometara i čeka se pedesetak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo