Zastoj na željeznicama / HŽ opet u problemima: Zbog nestanka struje došlo do zastoja vlakova!

Image
Foto: Davor Puklavec/Goran Stanzl/PIXSELL

Novi problemi za HŽ: nakon nestanka stuje došlo je do zastoja vlakova

24.10.2018.
14:46
Davor Puklavec/Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon naleta vlaka na ostavljenu šinu i nakon sudara vlaka s kamionom, pred Hrvatskim željeznicama pojavili su se novi problemi. Danas je nestalo struje i došlo je do zastoja vlakova. 

Kako prenosi Drava.info, došlo je do nestanka napona u kontaktnoj mreži na dionici Koprivnica-Mučna Reka, a to je rezultiralo prekidom prometa. Do sanacije tog kvara putnike će prevoziti autobusi, no unatoč tome dolazi do velikih kašnjenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad čekamo"

"Strašno sam nezadovoljna. Platila sam kartu za brzi vlak, a putujem k'o da me voze tačkama. Silazila sam u Dugom Selu i presjela u brzi vlak do Vrbovca. Sad sam stigla autobusom i neću stići do Virovitice jer će mi otići autobus. Kasnimo do sada već sat i deset, a još nemaju rješenje kako ćemo stići do odredišta. Sad čekamo. Umjesto da vlak čeka nas", kazala je nezadovoljna putnica za Drava.info.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog kašnjenja vlakova kasne i srednjoškolci u školu. "Pisalo je 55, a već kasni više od sat i 20 minuta. To se stalno događa, već godinu dana. Svi vlakovi kasne. Nije nam baš drago što kasnimo u školu. Dobivamo puno neopravdanih, a ispričnicu ponekad ni ne žele dati", ispričali su srednjoškolci Leon i Paula koji putuju u školu u Đurđevac.

Isto tako, Leon je nakon više od sata kašnjenja upozorio kako je na peronu isključen informativni semafor te da se ne vidi koliko će vlakovi doista kasniti, a kazao je kako to nije prvi puta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo