ODBILA IZRAVNU NAREDBU / Hurem ponovno prkosi Sulejmanu!

Image
Foto: RTL

Teško je razdoblje za velikog Sulejmana - njegov sin prestolonasljednik sam je krenuo u lov na okorjelog gusara, Hatidže izbjegava živjeti s novim suprugom, kćer Mihrimah odbija udati se za Rustem-pašu, a gradom vlada panika zbog epidemije kuge. Međutim, Sulejmanova najveća briga svakako je Hurem, koja se odbija vratiti u palaču!

10.10.2013.
12:28
RTL
VOYO logo

Unatoč vrlo skromnoj dvorskoj pratnji i bez očevog odobrenja, princ Mustafa uspije uloviti gusara Da Gamu koji mjesecima pljačka, zarobljava i ubija ljude na otvorenom moru. Tim potezom princ zadobije poštovanje naroda, ali još više gubi očevo povjerenje jer je ugrozio vlastiti život.

Osim za život prvorođenog sina, Sulejmana brinu sestra Hatidže, koja se i dalje ne želi preseliti k suprugu Husrev-paši, kći Mihrimah, koja odbija dati svoju privolu za brak s Rustem-pašom, ali i saznanje da je kuga pokosila i velikog vezira Ajas-pašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Shvativši da je kuga postala epidemijska i da je stigla do Edirna, sultan naredi da se Hurem hitno prebaci u Bursu. Međutim, unatoč njegovoj naredbi, ona odbija napustiti kaznionicu pa Sulejman, na iznenađenje svih dvorana, sam u tajnosti otputuje k Hurem u Edirne!

Image
Foto: RTL

Hoće li Sulejman popustiti osjećajima, promijeniti mišljenje i vratiti Hurem u palaču, doznat ćemo u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo