humanitarna akcija /

Humanitarci Zagreb pokrenuli akciju 'Uskrs na dar', a prikupljat će se sve ono čemu se i inače djeca vesele

Image
Foto: Humanitarci Zagreb (Facebook)

Udruga FB Humanitarci Zagreb kreće s uskršnjom akcijom "Uskrs na dar", a ove godine žele darovati za 53 obitelji i 110 njihove djece

8.3.2018.
12:50
Humanitarci Zagreb (Facebook)
VOYO logo

Nekima će se, kažu iz Udruge, činiti rano, no sam Uskrs je 01.04., što znači da imaju mjesec dana za sve prikupiti, posložiti, popisati, ispisati papire i, naravno, sve, ističu, mora biti tjedan dana prije Uskrsa razvezeno obiteljima kako bi i oni mogli pred blagdan obaviti nešto za sebe.

"Prikupljati ćemo šunkice i druge suhomesnate proizvode, tvrde sireve, sirne i čokoladne namaze, grašak, kisele krastavce, majonezu, kečap, hren, senf, pince, konzervirano voće, pudinge, marmelade, kave, kakao, mak, orahe, lješnjake, šečer u prahu, grožđice, rum, trajno mlijeko, slatko vrhnje, prašak za šlag i drugo potrebno za kolače. Boje za jaja, naljepnice, puno keksa, čokolada i slatliša, te još mnogo toga, kako bi naše obitelji koje su slabog imovinskog statusa zaista osjetili duh blagdana i sami mogli za svoje obitelji pripremiti kolače i sve one ostale male stvarčice koje trebaju biti dio blagdanske atmosfere. Naravno, i sve ono čemu se i inače djeca vesele kao što su Čokolino, Nutela i sl.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prikupljenih donacija slagat ćemo pakete za svaku obitelj, namjenski, po broju ukućana i djece", navode iz Udruge FB Humanitarci Zagreb.

Svi oni koji žele pomoći, donacije mogu uplatiti na račun u Erste Banci:
IBAN HR 112 402 006 15 000 39064 (u kućicu ispred poziva na broj upišite 00, a kao poziv na broj 99) opis plaćanja nije potreban jer je podračun aktiviran samo za ovu akciji, no ukoliko želite ostati anonimni, to napišite u opis plaćanja
za uplate iz inozenstva:
Erste Banka, Jadranski trg, 51000 Rijeka, Croatia
SWIFT ESBCHR22 IBAN: HR4824020061100677079.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode da su dobrodošle i darovne kartice. Kažu da su najbolje one Konzuma, jer je taj dućan prisutan u svakom kvartu, ali naravno rado, kažu, za svoje korisnike primaju i one Kauflanda, Lidla, Interspara, Bille i dr.

A evo kako donirati:

Kao i uvijek svoje donacije možete donijeti sami na dežurstvo u garažicu svaki ponedjeljak ili četvrtak od 17:00 do 19:00 sati. Lašćinska 114, garažica lijevo. I prve subote u mjesecu.

Možete poslati s vašeg na kiosk Tiska “FBH Zagreb”, Rebar 2A, 10000 Zgb
Šifra: 900690 ZG – Kozjak , Kozjak 2, 10000 Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pošaljete Tisak paket mole da se javite Nana Schaps inbox kako bi ga znala podići.

Dubrava
Također donacije možete ostaviti na sabirnom mjestu u Dubravi: Caffe bar Gloss, IV.Poljanice 4 kod naše Nadice Milas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knežija:
Igraonica “Čarobna Šuma”, Braće Cvijića 15,
pon.-pet. 17:30 – 20:00
subota i nedjelja 09:30 – 20:00 (Ovo sabirno mjesto je iz usluge i tamo nema  voditelja. Ukoliko tamo nosite donacije, samo ih ubacite u kutiju koja se nalazi odmah na ulazu, u garderobi. Svakako stavite papiriće za koga je donacija i od koga je.)

Za dodatne info. se slobodno javite Ivani na 0989128304.

Darovne kartice i vrlo male donacije možete ostaviti i kod Naninog Krole u Radićevoj. Caffe bar Krolo, Radićeva 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo