KOLINDA IMA RECEPT / 'Hrvatsku ću odvesti u bolji život, jer vjerujem u naše ljude'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Predstavljajući svoj predizborni program kroz pet točaka, istaknula je najprije gospodarski rast kao zamašnjak cjelokupnog razvoja, uz rasterećenje poduzetnika od nameta i odgovorno ponašanje na svim razinama društva.

14.12.2014.
13:55
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

DRNIŠ - Kandidatkinja za hrvatsku predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju je u Drnišu u prepunoj maloj gradskoj vijećnici poručila Drnišanima da će Hrvatsku odvesti u bolji život, jer vjeruje u našu državu i ljude.

Predstavljajući svoj predizborni program kroz pet točaka, istaknula je najprije gospodarski rast kao zamašnjak cjelokupnog razvoja, uz rasterećenje poduzetnika od nameta i odgovorno ponašanje na svim razinama društva. Kandidatkinja HDZ-a i koalicijskih partnera Kolinda Grabar Kitarović socijalnu stabilnost drži dugim važnim čimbenikom za dostojan život svih uz aktivnu demografsku politiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje je kazala da se zalaže za vladavinu prava i nultu stopu korupcije svugdje i uvijek a ne samo u ovo predizborno vrijeme, za nacionalnu sigurnost i vraćanje dostojanstva branitelja i, kako je istaknula, ne manje važno - osnaživanje međunarodnodnog ugleda Hrvatske i rješavanja odnosa sa susjednim zemljama.

Na predstavljanju programa Kolinde Grabar Kitarović Drnišanima u maloj gradskoj vijećnici nazočili su, među ostalim, glavni tajnik HDZ-a MilijanBrkić, saborski zastupnik i predsjednik županijskoga odbora HDZ-a AnteKulušić, šibensko- kninski župan GoranPauk te brojni simpatizeri stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime drniškog HDZ-a Kolindu Grabar Kitarović pozdravio je predsjednik i drniški gradonačelnik Josip Begonja koji je istaknuo kako je siguran da pozdravlja buduću predsjednicu države.

Burno pozdravljena predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović prošetala je središtem Drniša i s građanima se fotografirala u gradskom parku kod spomenika "Vrelo života" što ga je Drnišanima darovao kipar IvanMeštrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo