Njihovo zadnje prvenstvo / Hrvatska - Norveška sude 'ona dva Rumunja' kojima je Vujović pobrojao 19 grešaka u jednoj utakmici

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Večerašnji sraz Hrvatske i Norveške sudit će rumunjski par Constantin Din i Sorin-Laurentiu Dinu, na koje je slovenski izbornik bio bijesan nakon utakmice s Makedonijom

20.1.2018.
18:27
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Iskusni Rumunji, koji sude na zadnjem velikom natjecanju, dobili su odgovornost dijeljenja pravde u večerašnjoj "biti ili ne biti" utakmici Hrvatske. Dvojac je na ovom prvenstvu digao prašinu zbog suđenja na utakmici skupine C između Makedonije i Slovenije (25:24).

Izbornik Slovenije Veselin Vujović bio je ljut na suce tijekom čitave utakmice. Nakon susreta kazao je da "u 90 posto slučajeva nije znao što su dosudila ta dva Rumunja". Kako su nam javili slovenske kolege, dotičnu utakmicu Vujović je triput pregledao idući dan, pobrojavši navodnih 19 grešaka spomenutih sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim sam direktoru reprezentacije tada rekao tko nam sudi, odmah mi je odgovorio da neće biti dobro", kazao je slovenski izbornik, obrušivši se i na EHF jer je bio uvjeren da će Rumunji dobiti suđenje u nekoj od utakmica za medalju, s obzirom da im je ovo zadnje prvenstvo koje sude.

Sudit će, zasad već, ključnu utakmicu domaćina prvenstva, kao i Norveške, koja je uz Hrvatsku jedna od četiri reprezentacije s četiri boda u zagrebačkoj skupini drugog kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Hrvatske i Norveške igra se od 20.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo