poruke mira i dobra /

Hrvatska i svijet dočekali i proslavili Božić - papa Franjo i njegovi pastiri u Hrvatskoj uputili poruke mira

'Grijeh je put u ništavilo, jer upropašćuje život, odvodi čovjeka u propast. Korupcija vodi u propast, laž vodi u propast, nepravda vodi u propast', poručio je Bozanić

25.12.2017.
18:50
VOYO logo

Pjesma i molitva u crkvama diljem Hrvatske. Katolici se raduju Isusovu rođenju. U zagrebačku katedralu, koja je jutros bila ispunjena do posljednjeg mjesta vjernici su stigli iz cijele zemlje.   

Kardinal Josip Bozanić vjernicima je poručio da je Bog uvijek s njima te da je dobar i nikada ne stoji iza zla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Grijeh je put u ništavilo, jer upropašćuje život, odvodi čovjeka u propast. Korupcija vodi u propast, laž vodi u propast, nepravda vodi u propast'', poručio je Bozanić.

Splitsko makarski nadbiskup pozvao je Hrvatski sabor da se zauzme za neradnu nedjelju jer rad nedjeljom najviše pogađa obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje god bili vjernici uvijek imaju iste želje.

S istoka Hrvatske iz đakovačke katedrale stiže poziv na međusobno prihvaćanje i pomirenje. Uz sreću, ljubav i zdravlje Slavonci za Božić žele i više posla.

Zadarski nadbiskup upozorava na ono što modernom čovjeku najviše nedostaje.  

''Budući da je svijet obolio od buke/međukadar/mir i tišina su nam potrebni kao zrak i voda ako želimo Boga susresti Boga doživjeti i Boga osjetiti'', poručio je zadarski nadbiskup Puljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A za ovaj blagdan ljubavi ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo