Prekrasna akcija / Hrvatica koja živi u SAD-u prikupila čak 20.000 dolara za kupnju opreme hrvatskim vatrogascima

Image
Foto: Help Firefighters in Croatia/gofundme.com

Prekrasnim činom Petra Dizdar pomoći će vatrogascima s dalmatinskog područja, i to kupnjom najkvalitetnijih kaciga, zaštita za oči i lice, šmrkova i druge prijeko potrebne vatrogasne opreme

27.7.2017.
17:19
Help Firefighters in Croatia/gofundme.com
VOYO logo

Petra Dizdar, Hrvatica koja živi u SAD-u, pokrenula je crowdfunding kampanju za pomoć u kupnji opreme hrvatskim vatrogascima. Prikupivši 262 donacije u ukupnom iznosu od 21.259 dolara (oko 135.000 tisuća kuna), Petra će moći kupiti kvalitetnu vatrogasnu opremu, koja će biti od i te kako velike pomoći DVD-ovima s dalmatinskog područja, za koje su planirane donacije.

Nakon provizije crowdfunding platforme, iznos koji će biti iskorišten za kupnju vatrogasne opreme iznosi više od 19.500 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra će time pomoći deset vatrogasnih društava, i to kupnjom najkvalitetnijih kaciga, zaštita za oči i lice, šmrkova i druge prijeko potrebne vatrogasne opreme.

O prekrasnom činu pomoći hrvatskim vatrogascima Petra Dizdar izvještava na vlastitom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihvatila je ponudu tvrtke Mi Star, u dogovoru s vatrogasnim profesionalcima iz Hrvatske. Većina opreme bit će isporučena za desetak dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opremu će dobiti deset DVD-a, i to Žrnovnica, PodstranaDugi RatOmišGata, Kučiće, Zadvarje, Drvenik, Vranjic i Selca s otoka Brača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo