HRT-ovci idu u Hollywood i Las Vegas, mi častimo

HRT-ovo izaslanstvo otputovalo je na daleki put, u Sjedinjene Američke Države, i to na dvije svjetski popularne destinacije za lude noćne provode.

8.4.2011.
14:17
VOYO logo

Voditelj tehnike Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić, pomoćnik ravnatelja HTV-a za ekonomske poslove Damir Novinić te rukovoditelj općih i zajedničkih poslova na HRT-u Darije Vladimir Josić otputovali su u četvrtak u Sjedinjene Američke Države na najmanje tjedan dana.

Destinacije pred njima su grad kocke, kriminala, neograničenog uživanja u duhanu i ludih noćnih provoda – Las Vegas u Nevadi te atraktivni grad anđela i kinematografije – Los Angeles u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako nas uvjerava glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin Jelenc, provod ih ne zanima jer su na poslovnom putu koji se financira iz blagajne Hrvatske radiotelevizije. Kaže da svake ili skoro svake godine netko s HRT-a ide na ovakva putovanja te da će ukupan trošak za dnevnice, noćenja i prijevoz iznositi 96.000 kuna.

"HRT, naime, pokreće ciklus investicija u tehnologiju, pogotovo vezano za dopisništva gdje je tehnika u lošem stanju. U Las Vegas odlaze na najveći sajam televizijske opreme na svijetu. Upravo ovaj sajam smatraju najboljim mjestom gdje se može upoznati s cijenom nove tehnike koju planiraju nabaviti tijekom narednih investicijskih ciklusa. Išli su vidjeti što je novo na tržištu broadcast tehnologije te kako se kreću cijene prije nego krenu donositi finalne odluke o kupovini", kaže nam glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Los Angelesu će se pregovarati i razgovarati o nabavci novih filmova, stoga neće zaobići ni Hollywood.

Vezani članci:

arti-201009170036006 arti-201101190747006 arti-201004220430006 arti-201004010722006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo