previranja / Hrestak demantira bivšeg SDP-ovca: 'Reagiram jer se dovode u pitanje visoki demokratski standardi stranke'

Image
Foto: PIXSELL/Facebook

'Želim podsjetiti da nikad nitko nije pobijedio na izborima vodeći negativnu kampanju'

17.5.2018.
22:18
PIXSELL/Facebook
VOYO logo

SDP-ovac Denis Hrestak demantirao je navode bivšeg člana stranke Nebojšu Aleksića koji je na Facebooku objavio dokaze da je Hrestak kao povjerenik namjestio izbore u Novom Zagrebu zapad. Hrestakov odgovor Aleksiću prenosimo u cijelosti:

"Nije mi običaj reagirati na negativnu unutarstranačku predizbornu kampanju, ali u ovom slučaju sam prisiljen jer se dovode u pitanje visoki demokratski standardi SDP-a. Netočno je da gđa. Dijana Ljubojević nije bila članica SDPa u trenutku provođenja izbora u organizaciji Novi Zagreb Zapad. Gđa. Ljubojević je potpisala pristupnicu SDPu dana 28.8.2017. istim rukopisom kojim je dana 19.4.2018. potpisala ispisnicu iz stranke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilogu vam dostavljamo svu dokumentaciju koju je gđa. Ljubojević potpisivala u SDP-u, a iz koje je vidljivo da se radi o identičnim potpisima. Netočno je da gđa. Ljubojević nije glasala na dan izbora. Na biračko mjesto je došla automobilom s naše druge dvije članice, Bosiljkom Jurič i Ljubicom Levnaić, koje su to posvjedočile. Pokušavamo doći do snimki nadzorne kamere iz koje bi se vidjelo da je gđa. Ljubojević stigla na biračko mjesto.

Što se tiče trenutka u kojem se u medije plasiraju ovakve lažne informacije želim podsjetiti da nikad nitko nije pobijedio na izborima vodeći negativnu kampanju, pa neće ni ovaj put. Vjerujem da većina članova ima isti cilj, a to je jak SDP. Pod mojim vodstvom, vodeći politiku suradnje i rješenja, SDP će ponovo postati prva stranka po snazi u Gradu Zagrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D Ljubojevic by Media on Scribd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo