'granice zločina' / Hollywood u Opatiji: RTL snimio Donalda Sutherlanda koji glumi Višnjićem

Ovih dana Hollywood vlada Kvarnerom. U Opatiji i okolici snima se visokobudžetna serija 'Granice zločina'. Holivudskoj legendi Donaldu Sutherlandu na setu društvo pravi i naš Goran Višnjić, a priču vam donosi Ana Mušnjak

23.4.2015.
18:35
VOYO logo

Hollywoodska serija 'Granice zločina' rastegnule su su po Moščeničkoj Dragi!

Omiljeno ljetno kupalište Kvarnera preko noći se pretvorilo u filmsku meku. Pa tako liburnijskom rivijerom danas šeću holivudske zvijezde kao što je Donald Sutherland. U pauzama snimanja ne odvaja se od svog psa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na setu se druži s našim najpoznatijim glumačkim gastarbajterom. Ova serija novi je uspjeh Gorana Višnjića. Još prošle godine promovirao je seriju 'Extant' u kojoj je glavnu ulogu dijelio s ljepoticom Halle Berry!

"Volim je nazivati superženom jer znali smo raditi i po 12 sati, a ona bi molila za pet minuta pauze samo kako bi nahranila dijete. Vratila bi začaš, i to potpuno spremna", pun je hvale bio Višnjić.

Uloga Marca Corazze, elitnog inspektora u 'Granicama zločina', sjela je Višnjiću kao naručena. Baš kao i hotelijerima u opatijskom kraju koji već sada zadovoljno trljaju ruke jer već je dobro poznato da holivudski glumci na šankovima ostavljaju pozamašne svote, ali i napojnice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o našem magazinu Sve u šest doznajte na službenoj Facebook stranici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo