opozicija puca po šavovima / Hoće li američki PR-ovac spasiti Bernardića? Milanović za RTL: 'Braun Bernardiću ne može odmoći, ali ni pomoći'

Problemima u još uvijek najjačoj opozicijskoj stranci ne nazire se kraj

18.9.2017.
18:53
VOYO logo

Stranka puca po šavovima, a spas ponovno na Iblerovu trgu traže od skupog američkog PR-ovca Alexa Brauna, kojeg je u pomoć zvao i Zoran Milanović

Klicanje, prije deset mjeseci izabranom stranačkom šefu odavno je opalo i među građanima i među članstvom, pa se spas za rejting SDP-a traži u - Alexu Brownu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, radi se o istom američkom komunikacijskom stručnjaku koji je uoči parlamentarnih izbora 2015. peglao image SDP-a pod vodstvom Zorana Milanovića

"Ima svoje slabosti naravno, ali sve u svemu bio je dobar kandidat za raditi s njim. Slušao je mnoge stvari, radio mnoge stvari.", kazao je komunikacijski stručnjak  Brown 30.3.2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako s Iblerovog trga ponovni Brownov angažman ne žele komentirati, neslužbeno doznajemo da bi trošak bio oko milijun kuna, a namirio bi se iz kredita od 6 miljuna kuna koji je stranka podigla u lipnju.

"Ne znam ništa o tome tako da ne mogu komentirati. Ne znam ništa ni o kreditu, ni o angažmanu Alexa Brauna", kazao je Gordan Maras(SDP), saborski zastupnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znakovito je da pred kamere ne žele ni Bernardićevi  oponenti: ni Mirando Mrsić, ni Milanka Opačić ni Ranko Ostojić. No, i oni kao i bivši šef stranke već neko vrijeme znaju za Brownov povratak.

Sam Milanović za RTL poručuje da sklapanje i plaćanje iste vrste angažmana nema poslovnog smisla, osim ako se ne radi samo o jeftinijem konzultantskom poslu. No, u svakom slučaju Milanović tvrdi da Braun Bernardiću ne može odmoći, ali ni pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istom je tragu i dio struke, ali uz poruku da u rejting koji je pao na 23 posto treba ozbiljno uložiti.

"Svako angažiranje stručnjaka govori da imate problem i dobro je da se taj problem ide rješavati. To što Davor Bernardić misli da će mu Alex Braun bitno pomoći manje sam sigurna", izjavila je Smiljana Leinert Novosel, komunikacijska stručnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer lidera se dobrim komunikacijskim vještinama može napraviti boljim liderom, ali ne i od njega napraviti lidera. 

Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo