HIT OBJAVA ZAGREBAČKIH VATROGASACA: / 'Prošle godine smo imali samo 4 intervencije skidanja lisica'

Image

Zagrebački su vatrogasci na zanimljiv način odlučili upozoriti sugrađane na opasnost od vezanja lisicama koje nerijetko završi loše te je potrebna njihova intervencija.

13.2.2017.
22:26
VOYO logo

Vatrogasne intervencije nekad znaju biti više smiješne nego opasne, poput poziva koji znaju biti upućeni na Valentinovo, kad se partneri zaigraju lisicama, a ne znaju gdje je ključ. Ove bi godine opet moglo biti takvih situacija, s obzirom an to da bi strasti dodatno mogao zagrijati aktualni film 'Pedeset nijansi mračnije'. Tim su povodom zagrebački vatrogasci, putem facebook profila, svojim sugrađanima poželjeli sretno valentinovo te poslalil poruku kojom su mnoge nasmijali.

'Sutra je Valentinovo, u kinima igra "50 nijansi mračnije", slobodno se zabavite i pustite mašti na volju, ali pazite da ne pretjerate', objavili su zagrebački vatrogasci te dodali kako su prošle godine na valentinovo imali samo 4 intervencije skidanja lisica te kako su spremni za ovogodišnju proslavu dana zaljubljenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga pripazite ukoliko nekog vežete, a u slučaju da zapnete te vam je potrebna pomoć vatrogasaca, ne očajavajte - niste jedini. Bilo je takvih i prije vas. Sretan dan zaljubljenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo