MODNI SAVJETI ZA VIJEĆNIKE NA HVARU: / 'Nemojte dolaziti bez grudnjaka, a muškarci nek podšišaju bradu i brkove'

Image
Foto: Thinkstock

Jasno je da se radi o nekakvim normama odijevanja u javnoj službi, no čini se da je iz nekog razloga ipak bilo bitno napisati sve ovo na komad papira o podijeliti vijećnicima.

16.9.2017.
17:38
Thinkstock
VOYO logo

Silvana Sanseović, predsjednica Gradskog vijeća Starog Grada na Hvaru, potpisala je preporuku za sve vijećnike i vijećnice, a kojom im se dijele modni i higijenski savjeti. Tako se muškarcima daje preporuka da na posao dolaze u klasičnom odijelu, kravata nije obvezna. Cipele moraju biti čiste, nokti i kosa čisti, te podrezani brkovi i brada.

Trebalo bi izbjegavati majice bez rukava, japanke i šlape, mrežaste majice, bluze i košulje bez grudnjaka, gola leđa i ramena, kao i prozirne tkanine, kratke hlčae, poderane i prljave cipele, sunčane naočale te općenito odjeću kroz koju se nazire donje rublje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo preporučili ništa što ne bi bila stvar kućnog odgoja ili uobičajenih pravila koje bi svaki građanin, a posebno dužnosnik, trebao poznavati. Riječ je o uobičajenom bontonu zapadne civilizacije', rekla je Silvana Sanseović za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo