USPJEŠNA MISIJA / HGSS nakon tri dana potrage pronašao stariju gospođu: Otkrili i kako ih je baka obradovala poklonima koje će zauvijek pamtiti

Image
Foto: Screenshot

Na sreću, gospođa je pronašla živa, ali u teškom stanju. Dovezli su je do prometnice, a potom predali Hitnoj pomoći Šestanovac oko 14 sati

29.6.2023.
23:37
Screenshot
VOYO logo

HGSS Makarska od utorka 27. lipnja traga za starijom ženom na području Općine Šestanovac, odnosno sela Grabovac, a potraga je danas uspješno privedena kraju.

U utorak je 19 HGSS-ovaca izašlo na teren i započelo pretragu. S obzirom na visoke temperature i teško prohodan teren, u potragu su se uključili i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zagvozd, omiški policajci i pripadnici splitskog HGSS-a, a ubrzo su pristigli i pripadnici HGSS-a Posušje, lokalno lovačko društvo i mještani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sreću, gospođa je pronašla živa, ali u teškom stanju. Dovezli su je do prometnice, a potom predali Hitnoj pomoći Šestanovac oko 14 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Netko je pokušao provaliti u prostore HGSS-a. Oni im odgovorili na ironičan način

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo posustali ni gubili nadu

"Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj potražnoj akciji i čijim naporima je spašen još jedan život", zaključio je makarski HGSS.

Po pronalasku, baka im je darovala poklone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjet mirisa direktan je put prema sjećanjima. Nakon tri dana potrage po surovom terenu nismo posustali ni gubili nadu. Iskusne životne ruke, uz spašen zivot, darovale su nam i najljepši poklon zahvale - miris nade, kadulje i smilja koji će nas zauvijek podsjećati na ovaj dan", naveli su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo