HELIKOPTER ILI AUTOMOBIL: / Milanović otkrio što mu je veći gušt

Image
Foto: PIXSELL, Davor Javorovic

Premijer Milanović rekao je da će na vojnom mimohodu u Zagrebu biti mnogo stranih gostiju - vojnih atašea i generala, komentirajući nedolazak Slovenaca na mimohod.

18.7.2015.
8:44
PIXSELL, Davor Javorovic
VOYO logo

"Meni je žao što nikad nitko od stranaca nije dolazio u Knin. Neće ni ove godine, ali to je naša proslava, naš blagdan koji nije usmjeren ni protiv koga i žao mi je ako se netko u tome osjeća pogrešno", istaknuo je Milanović.

U Kninu će biti u 5 ujutro

Nedolazak stranaca na obljetnicu "Oluje" u Knin nije bio razlog za organizaciju mimohoda u Zagrebu, rekao je, dodajući da se radi o proslavi i u Zagrebu i u Kninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ujutro 5. kolovoza bit ću u Kninu", najavio je Milanović i dodao da on u Kninu neće govoriti.

Premijer i predsjednik SDP-a rekao je da je njegova stranka otvorena za ponovnu koaliciju s IDS-om te da će se do kraja srpnja morati donijeti odluka u vezi s drugim koalicijskim partnerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrata IDS-u su uvijek otvorena, ali morat ćemo donijeti neke odluke do kraja srpnja jer to očekuju naši drugi partneri u koaliciji. Prema tome, IDS se može priključiti kad god hoće - to je moja poruka", rekao je. Po Milanovićevim riječima, IDS je dobrodošao u koaliciju jer gotovo četiri godine kvalitetno surađuju.

Istaknuo je kako želi da se nastavi gradnja istarskog ipsilona, ali, dodao je, "postoje određena pravila" kojih se kao članica EU-a moramo držati i on protiv tih pravila u ovom trenutku ne može ići i neće davati obećanja koja su, po njegovu mišljenju, protuzakonita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helikopter ili automobil

Na novinarsko pitanje je li danas u Gabelu došao helikopterom ili automobilom, Milanović je odgovorio kako je helikopterom doputovao do Sinja, gdje je bio na komemoraciji gradonačelniku Ivici Glavanu, a do Gabele je stigao automobilom. U Zagreb će se vratiti helikopterom jer mora stići u roku od dva sata. Odluku o prijevozu helikopterom donijela je policija zbog gužve na cestama.

"Ako mislite da je neki gušt voziti se helikopterom, reći ću da nije. Ovo nije protokol, ovo je ipak nekakav posao", istaknuo je Milanović objašnjavajući današnje putovanje helikopterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hina

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo