SINČIĆ TVRDI DA HDZ ŽELI RAZBITI ŽIVI ZID: / 'Saznali smo da je sve to smislio Vaso Brkić'

Image
Foto: Screenshot N1

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić i Glavni odbor održao je konferenciju za medije ispred Sabora.

21.6.2016.
13:40
Screenshot N1
VOYO logo

VELIKI PROBLEMI ZA SINČIĆA I PERNARA: Ministarstvo uprave i policija bave se Živim zidom

"Krivotvoren je naš pečat. Ne želimo više gubiti vrijeme na te provokacije. Kampanja je očito počela i netko je htio napasti našu stranku", poručio je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza mene je Glavni odbor Živog zida, stabilni smo. Skupina nasilnika našla se u kafiću i održala nekakvu skupštinu, to nema veze sa Živim zidom, ni s mozgom. Ne želimo više gubiti vrijeme na te provokacije, htjeli su napasti našu stranku. Mi smo jedinstveni, problema u našim redovima nema, nema raskola, nema rasipanja, ovi ljudi iza mene to potvrđuju", kazao je Sinčić javlja N1.

Pokušava se napraviti pomutnja

"Ova je akcija vođena sa strane, to nisu članovi Živog zida. Danas smo saznali da se Milijan Brkić našao sa Sinišom Gabrićem na ručku gdje su raspravili cijelu ovu stvar. Sve se poklapa, rokovi do izbora... pokušava se napraviti pomutnja", kazao je potom jedan od članova Živog zida Hrvoje Runtić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upleten je sam vrh HDZ-a

Branimir Bunjac, član Glavnog odbora Živog zida, pokazao je navodne dokumente s te skupštine Živog zida.

"Na skupštini je navodno bilo 12 od 14.000 članova Živog zida. Bili su i članovi drugih stranaka, pa je tako potpredsjednik Gospodarske stranke izabran za potpredsjednika Živog zida. Nitko osim njih 12 nije smio sudjelovati na toj skupštini. Onda su pozvali novinare koji su počeli objavljivati njihove zaključke bez ikakve provjere. Pa nitko nije predsjednik stranke dok Ministarstvo uprave to ne objavi, a Ministarstvo je i danas jasno reklo da je predsjednik stranke i dalje Ivan Vilibor Sinčić. U ovo je upleten sam vrh HDZ-a, oni su to organizirali. To je prljava predizborna kampanja gdje se želi spriječiti da mi uspijemo jer nam se predviđa barem 10 mandata. Pitanje je vremena kada će Živi zid uspjeti', kazao je Bunjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavili su i da će cijeli slučaj preuzeti odvjetnički ured Zvonirmira Hodaka.

SINČIĆ NAPAO ŠPRAJCA: ‘Ponavljanjem laži, one neće postati istine, za koga radite?’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo