PREDSJENIK NA METI / HDZ-ovci jedva dočekali Milanovićeve riječi, brutalno isprozivali i njega i njegove 'mališane': 'Prisjetimo se na kraju još jedne njegove izjave...'

Image
Foto: Pixsell/ Davor Puklavec

Predsjednik je postao meta HDZ-a

16.1.2023.
16:08
Pixsell/ Davor Puklavec
VOYO logo

Sjedinjene Države i NATO sudjeluju u posredničkom ratu protiv Rusije na teritoriju Ukrajine. Plan ne bi trebao biti smjena Putina. Plan ne bi trebale biti sankcije. Sankcije su apsurdne i njima ne možemo ništa postići. Nisu mogli svladati ni Miloševića... Prebacuju se iz jednog rata u drugi. Ali kako bih se ja trebao osjećati - kao rob Amerike.

Image
SVE JE JASNO /

Milanović u Vukovaru poručio: 'Dok Srbija diže optužnice neće imati našu potporu. Ne možemo to tolerirati'

Image
SVE JE JASNO /

Milanović u Vukovaru poručio: 'Dok Srbija diže optužnice neće imati našu potporu. Ne možemo to tolerirati'

Te riječi predsjednika Zorana Milanovića glasno su odjeknule Rusijom, a to je upravo iskoristio HDZ kako bi sasuo paljbu po njemu. pa evo što kažu u objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda ruskih medija

“Milanović opet zvijezda ruskih režimskih medija! S vidnim zadovoljstvom prenose njegove jučerašnje izjave iz Vukovara, koje se poklapaju sa službenim moskovskim narativom. Kao da nastupa neki kremljanski dužnosnik. „SAD i NATO vode posrednički rat protiv Rusije uz pomoć Ukrajine“; „Sankcije protiv Rusije su apsurdne, njima se ne može ništa postići. Nisu pomogle ni protiv Miloševića…“; „Plan ne bi smjela biti smjena Putina – Plan ne bi trebale biti sankcije“; „Kako bih se trebao osjećati – kao rob Amerike?!“. Itd. Kremljanski mediji slave i hvale Milanovića i zbog protivljenja sudjelovanju Hrvatskoj u zajedničkoj EU misiji vojne pomoći Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Jučer je vaš mentor u Vukovaru, na dan priznanja Hrvatske, napao čak i SAD. Vidim da to ruski režimski mediji itekako ističu. Za vas zastupnike koji ste odbili pomoći Ukrajini imamo naziv ‘Karijesovi mališani’. Svjesno ste izabrali stati na krivu stranu povijesti, i tu ćete sramotu morati nositi sve dok ste živi!“, poručio je danas u Saboru premijer Andrej Plenković Nikoli Grmoji, jednom od najposlušnijih Milanovićevih mališana.

Prisjetimo se na kraju još jedne nedavne Milanovićeva izjave, u kojoj je zacijelo mislio na sebe, na svoja proruska stajališta i svoje mališane: „Ako hodaš kao patka, izgledaš kao patka i glasaš se kao patka, onda si – patka”, napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo