'HDZ-ovci trebaju dozvolu za druženje sa mnom'

11.7.2011.
23:42
VOYO logo

HDZ se žestoko obrušio na predsjednika Republike Ivu Josipovića. Optužuju ga da je otvorenje 62. Dubrovačkih ljetnih igara iskoristio za promidžbu oporbe te da se i sam aktivno uključio u predizbornu kampanju.

Tvrde da je prije i poslije otvorenja bio pristran i išao samo na, kako kažu, oporbenjačke derneke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Za pretpostavit je da je i on jednako jednako svjestan kao brojni politički komentatori i analitičari da Zoran Milanović zapravo nije pravi lider oporbe, i ovim okupljanjem oporbe sugerira da je zapravo pravi lider oporbe upravo on - predsjednik Josipović'', smatra HDZ-ov saborski zastupnik Frano Matušić.

U SDP-u to nisu željeli komentirati. Predsjednik Josipović tvrdi pak da je dernek organizirao domaćin, te ističe da je bio nazočan i čovjek koji ga proziva. Smatra da je ovaj napad na njega zapravo otkrio neobičnu HDZ-ovu predizbornu strategiju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Primjerice, večer prije sam se družio isključivo s nekim ministrima i zastupnicima HDZ-a, iako moram reći da oni zbog toga često imaju problema, ministrima je rečeno da baš nije dobro da se druže bez dozvole gospođe premijerke sa mnom'', rekao je Josipović.

Vezani članak:

arti-201107110047006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo