KRITIKA NA FACEBOOKU /

HDZ-ovac opleo po Mamiću: 'Frajeri koji se bez košulje razuzdano zabavljaju uz zvuke narodnjaka danas upravljaju hrvatskim nogometom'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Gotovo je nemoguće dobiti sponzorstvo od nekog ozbiljnijeg gospodarstvenika jer ne želi da njegovo ime, iako s dobrom nakanom, na kraju bude negativno konotirano'

17.10.2017.
20:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u javnost procurila snimka Zdravka Mamića koji je na svadbi svog sina Marija potpuno izgubio kontrolu i sa žarom otpjevao poznatu dionicu pjesme "Ne može nam nitko ništa", tijekom čega se i bacio na plesni podij, na Facebooku se oglasio HDZ-ov zastupnik dr. Ivan Ćelić. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Frajeri (koji su bili rado viđeni u društvu političara) koji nam psuju majku, koji se bez košulje razuzdano zabavljaju uz zvuke narodnjaka (tako to rade dokazani domoljubi), isluženi nogometni magovi koje se često može susresti po kockarnicama i kladionicama danas upravljaju hrvatskim nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negativna atmosfera i još uvijek neizvjestan odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo neke su od loših posljedica koje osjećaju svi ljubitelji športa, a koje se neminovno prelijevaju i prema drugim športovima koje je sve teže financirati. 

Nema strategije, nema plana za budućnost hrvatskog športa, gotovo je nemoguće dobiti sponzorstvo od nekog ozbiljnijeg gospodarstvenika jer ne želi da njegovo ime, iako s dobrom nakanom, na kraju bude negativno konotirano. Već dugo vremena ustanovismo čir koji je dobrano sazorio, kad se raspukne neugodno će zaudarati, ali dok ne pukne neće se rana sanirati, neće biti napretka za hrvatski šport".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo