HDZ-ovac i prije 'meditirao' uz grudi studentice

26.5.2010.
12:40
VOYO logo

Aleksandra Milanović, studentica koja je doživjela neugodni incident s bivšim predsjednikom matuljskog HDZ-a Davorom Kalčićem, pohvalila je brzu reakciju institucija, i to posebno policije.

Podsjetimo, studentica je prošlog tjedna prijavila Kalčića policiji te ga optužila za seksualno napastovanje u autobusu koje je prethodilo incidentu na Željezničkoj stanici u Rijeci, gdje ju je bivši kandidat za načelnika udarcem u lice srušio na pod, nakon što se ona pokušala braniti od njegovih napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon incidenta Kalčić je ubrzo smijenjen s dužnosti, te je protiv njega Općinsko državno odvjetništvo u Opatiji podignulo kaznenu prijavu zbog bludnih radnji, te će o njegovoj krivnji biti odlučeno na sudu. "Nakon što me Kalčić udarcem oborio na pod na Željezničkom kolodvoru, mobitelom sam nazvala policiju, a njihov kombi stigao je u doista rekordnom roku, te su me odveli u Prvu policijsku postaju u Rijeci", kazala je za Novi list Milanović, dodavši kako su njezini dojmovi nakon "prospavane noći" te nakon što je vijest o cijelom ovom slučaju prenijela većina domaćih i neki strani mediji dvojaki.

Milanović ističe kako ipak ne žali što je bivšeg matuljskog vijećnika prijavila policiji, niti što je cijeli slučaj završio u medijima. Misli da je postupila ispravno i sigurna je kako se "gospodin" to neće usuditi više nikome učiniti. Davor Kalčić i dalje ostaje pri svojoj priči o tome kako je do incidenta sa studenticom došlo prilikom njegove meditacije u autobusu, nakon čega ga je ona pljusnula, no ovaj put priznaje i kako je već jednom na sličan način bilo došlo do kontakta u autobusu između njega i Aleksandre Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dvije-tri godine dogodilo se da sam isto ovako meditirao u autobusu, te je tada slučajno došlo do kontakta s istom ovom djevojkom, kojoj sam se tada ispričao. Ovaj put je opet došlo do sličnog nesporazuma, i mogu reći kako je moja savjest s ljudske strane mirna", rekao je Kalčić, dodavši kako mu je žao što je na kraju nokautirao studenticu, ali ističe da je bio isprovociran njezinim udarcima.

Milanović, pak, niječe da je bilo kada pričala s Kalčićem, te ističe kako se incident osim prošlog utorka dogodio više puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201005240025006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo