HDZ / će uskoro izbaciti Jadranku Kosor?

Vodstvo HDZ-a je poručilo kako više neće trpjeti podmetanja osoba koje ih čine zato što nisu ispunile osobne ambicije.

8.2.2013.
13:06
VOYO logo

Vrh HDZ s Tomislavom Karamarkom na čelu ne želi da stranka više bude taoc nečijih osobnih frustracija te smatra kako je krajnje vrijeme da se prestane s unutarstranačkim podmetanjima zbog neispunjenih ambicija. O svemu tome više je progovorila potpredsjednica stranke Dubravka Šuica otkrivši da vodstvo za podmetanja prstom upire u Jadranku Kosor.

"Jadranka Kosor je ta koja solira i ne zastupa službene stavove stranke. Često nastupa pod svojim imenom, ali i kao 'neimenovani zastupnik HDZ-a'. I to u trenutku kad se stranka konsolidira, onako kako se treba konsolidirati svaka obitelj. A Kosor se često poziva na obitelj", kazala je Šuica za 21. stoljeće ističući kako je članstvo na izborima na demokratski način reklo što misli o Kosor te da bi se njena bivša šefica s tim trebala pomiriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Očito se traži krivac za loš stranački rejting'

Kosor, pak, takve izjave smatra skandaloznima jer, kako kaže, sve što želi reći kaže pod imenom i prezimenom".

"Ja se ne služim metodama kojima se prije, ali i sada, služila Dubravka Šuica. A ako me namjeravaju sankcionirati, neka već jednom krenu. Očito se traži krivac za loš stranački rejting, a ja sam i krpa i vreća u koju se udara", komentirala je Kosor tvrdeći kako se nije prepoznala u stavu vrha stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Karamarko odlučio je i razgovarati s Jadrankom Kosor i objasniti joj da je stanje neodrživo, te je upozoriti da prestane kršiti Statut stranke i istupati mimo službenih stavova HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo