GUŽVA NA LUČKOM: / Kolona pred Zagrebom duga 24 kilometra

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor
1.8.2015.
17:19
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Usporeno se vozi od čvora Gospić prema tunelu Sveti Rok, na zagrebačkoj obilaznici A3, iz smjera Jankomira kolona je oko devet kilometara, a iz smjera Buzina oko dva kilometra prema ulasku na autocestu u Lučkom, na autocesti A2 Zagreb-Macelj, od Zaprešića prema Jankomiru kolona je oko tri kilometra, na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona je oko pet kilometara, na autocesti A7 Rupa-Diračje, pred naplatom Rupa kolona je oko dva kilometra u smjeru Rijeke, a prema graničnom prijelazu oko kilometar i pol.

Prometna nezgoda na A3

Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Babina Greda i Županja u smjeru istoka vozi se jednim trakom usporeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A1 na naplati Demerje cestarinu je moguće platiti i gotovinom, ENC-om, te kreditnim i debitnim karticama.

Povremeno su zastoji na dionici autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva, duž Jadranske magistrale i na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima, te na Krčkom mostu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jak vjetar na Jadranskoj magistrali

Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale DC8 Novi Vinodolski-Senj zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima, u oba smjera: Metković, Stara Gradiška, Aržano, Kaštel, Macelj, Klek, na ulasku: Gabela Polje, Kamensko, Bregana, Pasjak, Rupa, izlazak: Maljevac, Bajakovo gdje je kolona duga pet kilometara i Plovanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trajekti i katamarani plove redovito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo