Grozan je način na koji je Jadranka Kosor stekla stan

'Grozan je način na koji je Jadranka Kosor stekla stan.

3.4.2011.
19:37
VOYO logo

Pusić je, gostujući u Nedjeljom u 2, kazala kako je u vrijeme kad su se na taj način dobivali stanovi imala uvid u situaciju jer je njen brat bio na tim deložacijama te ih pokušavao spriječiti jer su razlozi za njih bili vrlo sumnjivi.

HNS-ovki je to pitanje postavljeno vezano uz prosvjede koji su se odvijali pred premijerkinim stanom. Osvrćući se na to, kazala je da je riječ o neugodnim situacijama za čovjeka, ali da su takve stvari legitimne i da ih Kosor "treba progutati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li premijerku bilo teško dovesti u Sabor odgovorila je da nije. No ona ne dolazi zbog poziva šefa SDP-a Zorana Milanovića nego dolazi na poziv i sastanak Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU-om. Pusić smatra da je na neki način funkcija Odbora da čuva prvi politički dogovor nakon rata, da se stranke drže zajedno iza projekta ulaska u Europsku uniju.

Otkrila je da će premijerka doći u Sabor 8. travnja, a osim članova Odbora na sastanak su pozvani i predsjednik Republike Ivo Josipović i šefovi stranaka koje su zastupljene u Nacionalnom odboru. Pusić smatra da svi trebaju pokazati kako je završiti pregovore i ući u Europsku uniju važno za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U emisiji je, govoreći o predstojećim izborima, kazala kako fotelje u opoziciji još nisu podijeljene, ali da bi ona u slučaju da pobijede najradije prihvatila mjesto ministrice vanjskih poslova jer se u to područje najbolje razumije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo