tenzije pred saborom / Grmoja optužio Tomaševića da mu je prijetio, on mu odgovorio: 'To je bila šala, očito traži pozornost'

Image
Foto: Sanjin Strukic/Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je Nikola Grmoja optužio Tomislava Tomaševića za prijetnje ispred Sabora, stigao je odgovor i čelnika Možemo!

22.7.2020.
11:24
Sanjin Strukic/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nikola Grmoja iz Mosta optužio je čelnika Možemo! Tomislava Tomaševića da mu je prijetio uoči konstituirajuće sjednice Sabora.

''Došao sam optimistično i u dobrom raspoloženju na konstituirajuću sjednicu, ali odmah na početku prijetnje od Tomaševića i Možemo! Kaže mi na ulazu da ću platiti zbog nastupa na N1. Izgleda da bi ovi iz Štaba određivali što tko smije govoriti! Neće ići'', napisao je Grmoja na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi za N1 pojasnio je da su zastupnici iz Možemo! i Tomislav Tomašević rekli da će platiti zbog izjava na N1.

Na njegovo pitanje je li to prijetnja, kaže da je Tomašević rekao: 'Platit ćeš'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mislim da sam blago kritizirao Možemo, da su neiskusni, kao što smo i mi bili. Volio bih da Bandić padne, ali oni za to nemaju potrebnog iskustva. Rade paniku što će Marija Selak Raspudić biti predložena za čelnicu Odbora za ravnopravnost spolova, a oni taj odbor nisu ni tražili'', rekao je Grmoja.

''Ovdje je politička arena, čut će se se svega. Ne bojim se Tomaševića, ali je zabrinjavajuće da ljudi iz drugih političkih opcija imaju stav. Ne znam zašto se toliko uznemirio, možda se već vidi u ulozi gradonačelnika. Možda se već osilio, što nikako nije dobro'', poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Tomašević potom je također dao izjavu, rekavši da je Grmoja govorio svašta na N1.

''Naravno da nije bilo nikakve prijetnje. Usput, u podbadanju, u šali rekao sam da ćemo reagirati na to što je on rekao. Most se sada pozicionira kao nekakav akter za rušenje Bandića. Ne znam koja je njihova uloga da oni imaju govoriti da drugi nisu za to'', rekao je Tomašević, poričući da je Grmoji rekao da će platiti za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pogodilo me, ovo je bilo usputno podbadanje. Ovo nije bila naša jedina komunikacija, nije bilo ništa zlonamjerno, ali on očito traži medijsku pozornost. Nije bila namjera. Ako je imalo mislio da sam mu prijetio, ja mu se ispričavam'', rekao je Tomašević.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo