a isprika? / Gradski vijećnik automobilom udario psa invalida i otišao: 'Nemam se ja zašto ispričavati, nisam ga udario namjerno'

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Žurio se na sjednicu i psa nije pregazio namjerno i misli da se nema kome ispričavati

28.11.2017.
10:40
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak se u Sajmišnoj ulici u Biškupcu, točnije, na dvorištu Konjičkog kluba Garestin i kluba Varaždin 95 dogodio manji incident u kojem je sudjelovao gradski vijećnik Stjepan Cepanec, piše evarazdin.

Navodno kako je tom portalu ispričala čitateljica Cepanec je u krugu kluba Garestin automobilom naletio na nepokretnog psa na kolicima, koji nasreću nije stradao.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao gradski vjećnik, on mora biti primjer građanima, a ne se ovako ponašati. Ja razumijem da on to nije napravio namjerno, ali me barem mogao potražiti i ispričati se. Kolica su sad strgana, pas sad mora ležati do dok to ne popravim, a  to traje", izjavila je vlasnica psa Spomenka Damjanić. 

Stjepan Cepanec za evarazdin ispričao je kako se ova situacija dogodila, naglasivši kako je u to vrijeme pao mrak, on se žurio na sjednicu i psa nije pregazio namjerno i misli da se nema kome ispričavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smatram se krivim i zbog čega bi se ja trebao ispričavati. Oni su psa trebali imati vezanoga ili u boksu, a ne ga pustiti da luta dvorištem. Moj auto je visok i ja ga od iza stvarno nisam vidio", rekao je Cepanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo