OGLASILI SE IZ GRADA / Gradonačelnik u bolnici: Tko mijenja Bandića dok ne može obavljati funkciju?

Image
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL, Žarko Bašić/PIXSELL

Mijenjaju ga zamjenice gradonačelnika dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević i doc. dr. sc. Olivera Majić

9.12.2018.
17:31
Davorin Višnjić/PIXSELL, Žarko Bašić/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Milan Bandić trenutno se nalazi na liječenju zbog plućne embolije, a dok je odsutan na funkciji ga zamjenjuju zamjenice dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević i doc. dr. sc. Olivera Majić

"Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić trenutno se nalazi na liječenju, a tijekom tog perioda zamjenjivat će ga zamjenice gradonačelnika Grada Zagrebu dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević i doc. dr. sc. Olivera Majić, a sukladno ovlastima propisanima Zakonom o Gradu Zagrebu i Statutom Grada Zagreba", izvijestili su iz Ureda gradonačelnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bandić je od petka navečer hospitaliziran zbog plućne emobolije u KBC-u Zagreb na intenzivnoj skrbi Klinike za plućne bolesti Jordanovac. 

Iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika jučer je priopćeno da se Bandić javio na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac KBC-a u petak zbog "kašlja koji traje unazad nekoliko dana". "Učinjenom obradom na Klinici dijagnosticirana je embolija pluća s ishodištem bolesti iz desne potkoljenične vene. Primljen je na postintezivnu njegu te se liječi sukladno svim smjernicama liječenja plućne embolije. Kliničko stanje  gradonačelnika je stabilno", priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL je danas iz izvora bliskih gradonačelniku doznao da bi se Bandić sutra trebao pojaviti na otvaranju spomenika Franji Tuđmanu na križanju Ulice Hrvatske bratske zajednice i Vukovarske, unatoč preporuci liječnika da najmanje tjedan dana provede u bolnici, a potom miruje na kućnoj njezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo