vrijedan spomenik / Grad Karlovac namjerava za Edison dati 1,8 milijuna kuna – procjenjuju da će im za uređenje trebati 8 puta više

Image
Foto: KAportal

Grad Karlovac je za Kino Edison spreman dati 1,8 milijuna kuna, a uspije li u naumu i postane vlasnike ove povijesne zgrade, za njeno uređenje će mu trebati još osam puta toliko!

26.7.2016.
14:31
KAportal
VOYO logo

Podsjetimo, Grad je jučer objavio kako je gradonačelni Damir Jelić dao nalog pročelnici za financije Lidiji Malović da  osigura financijska sredstva kojima će Grad Karlovac sudjelovati u kupnji kina “Edison”.

Na upit KAportala danas je pojašnjeno da Grad to namjerava učiniti na drugoj javnoj dražbi te da odluku o svemu treba donijeti Gradsko vijeće nakon ljetne stanke, odnosno, na idućoj sjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sredstva će biti osigurana rebalansom proračuna Grada Karlovca o čemu će na prvoj sljedećoj sjednici Gradskog vijeća odlučivati Gradsko vijeće Grada Karlovca kao i o samoj kupnji kina Edison.  Grad Karlovac se ne planira javiti na prvu dražbu. U slučaju da prva dražba bude neuspješna, biti će zakazana druga dražba na kojoj će nekretnina biti ponuđena po  cijeni 50 posto nižoj od one na prvoj dražbi. Grad ima volju javiti se na drugu dražbu i za  iznos od 1,8 milijuna kuna će pokušati kupiti Edison, odgovorila nam je pomoćnica pročelnika Ivanka Brezović.

Više saznajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

p>

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo