hdz-ov tim /

Grabar-Kitarović o sabotažama HDZ-ovaca: 'Ne razmišljam o njima, mislim pozitivno'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Vjerujem da će, kako članovi HDZ-a tako i svi ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izaći na izbore", rekla je Grabar-Kitarović

17.9.2019.
12:56
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je u utorak kako ne razmišlja ni o kakvim sabotažama svoje predsjedničke kampanje, već da misli pozitivno očekujući da će svi koji vjeruju i cijene njezin rad, izaći na izbore.

"Ne razmišljam ni o kakvim sabotažama. Vjerujem da će, kako članovi HDZ-a tako i svi ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izaći na izbore", rekla je Grabar-Kitarović prije prve međunarodne konferencije "Domovinska sigurnost i upravljanje u krizama". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grabar-Kitarović kazala je kako je postala predsjednicom zahvaljujući povjerenju građana i radu članova HDZ-a na terenu na svim razinama i radu volontera. 

Dodala je kako se osjeća pozitivno i optimistično te da na taj način ulazi u nadolazeće razdoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije odgovorila na pitanje misli li da njezinoj kampanji štete priče o sabotažama iz redova HDZ-a koje su se pojavile u medijima, nego je kratko kazala da razmišlja samo pozitivno.

Krstičević: Zajedničkim angažmanom HDZ-a do pobjede Grabar-Kitarović

Ministar obrane Damir Krstičević u utorak je izjavio kako ga u predstojećim izborima za predsjednika republike zanima samo pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović te je pozvao na stvaranje pozitivnog okruženja na izborima.

"Ono što mene zanima je pobjeda naše kandidatkinje na predstojećim izborima, prema tome odgovornost svakog člana HDZ-a je upravo stvaranje jednog dobrog pozitivnog okruženja, i da se svi skupa zajedno angažiramo te da naša predsjednica potvrdi svoj mandat i bude izabrana", poručio je Krstičević koji je sudjelovao na međunoradnoj konferenciji "Domovinska sigurnost i upravljanje krizama".

Komentirao je i jučerašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a, gdje je predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković istaknuo kako od svih članova očekuje punu ozbiljnost u nadolazećim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvaramo jedan pozitivan okvir za natjecanje, imamo predsjednicu koja sigurno može pobijediti, ja sam u to uvjeren", kazao je Krstičević.

Na pitanje treba li sankcionirati članove stranke koji se ogluše na premijerov poziv Krstičević je rekao da sankcije nisu dobre. "Ali ponavljam, svi moramo biti dio tima, raditi i učiniti sve da imamo pozitivnu kampanju i da predsjednica u tom pozitivnom okružju i pobijedi", rekao je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo