čestitka za dan državnosti / Grabar-Kitarović: 'Nastavimo u zajedništvu uređivati Hrvatsku kakvu zaslužuju naša djeca i unuci'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Nakon gotovo dva desetljeća, Hrvatska ove godine Dan državnosti ponovno slavi 30. svibnja

30.5.2020.
8:41
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je građanima čestitku povodom Dana državnosti koji Hrvatska ove godine ponovno slavi 30. svibnja, kako je to radila i u prvom desetljeću svog postojanja.

''Danas, kada se naš prvi državni blagdan napokon „vratio kući“, svim Hrvaticama i Hrvatima i hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, s velikom radošću i ponosom čestitam Dan hrvatske državnosti.
Proslavimo ga onako kako je želio naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman, izražavajući vrijednosti i težnje što ih je Hrvatski sabor stoljećima čuvao: državnost, želju za samostalnošću i slobodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su vrijednosti koje smo čuvali i branili kroz povijest, a posebno u Domovinskom ratu, hrabrošću i vjerom, uz mnoge i velike žrtve. Ponosni na učinjeno, nastavimo u zajedništvu uređivati našu Hrvatsku onakvom u kakvoj zaslužuju živjeti naša djeca i unuci", poručila je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo