GODINAMA ŽIVJELA U ŠUMI KOD PULE S 20 PASA: /

Ženu (42) hospitalizirali nakon godina života u nehumanim uvjetima

Image
Foto: Ilustracija, Marko PrpiĆ / PIXSELL

Nakon dugogodišnjeg života u teškim uvjetima, 42-godišnjakinja iz Pule konačno je zbrinuta.

10.2.2018.
14:04
Ilustracija, Marko PrpiĆ / PIXSELL
VOYO logo

Nekoliko institucija iz Pule ranije su ovog tjedna urgirale u šumi Soline nedaleko Pješčane Uvale te na sigurno sklonile 42-godišnju bolesnu ženu koja je u šumi živjela u starom automobilu s 20 pasa.

Postupanje je pokrenuto po uputi liječnika koji je utvrdio da je žena u teškom fizičkom i psihičkom stanju te da živi u katastrofalnim uvjetima te da nije u stanju adekvatno se brinuti za životinje koje je nakupila tijekom godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na teren su izašli djelatnici Hitne pomoći, djelatnici Veterinarske inspekcije, Centra za socijalnu skrb Pula i rendžeri JU Kamenjak pod čijom se nadležnosti nalazi šuma.

42-godišnjakinji je odmah pružena liječnička pomoć te je prevezena u medicinsku ustanovu, a 20 pasa je zbrinuto u Veterinarskoj ambulanti Pula. Dvije mačke ostale su na parceli te će tamo o njima brinuti volonteri, piše Glas Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretna žena u starom je auto spavala i po najgorim uvjetima, u nesnosnom smradu i bez pitke vode. I njeni su roditelji urgirali da joj se pomogne, a jednom je čak i pristala na nužnu hospitalizaciju i udomljavanje pasa, no zbog nekih je okolnosti puštena je iz bolnice te je pokupila sve pse i vratila se u šumu gdje je živjela do ovog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo