GLOGOSKI O ULTIMATUMU PREMIJERU: / ' Milanovic se nije javio, javnost ce sve saznati'

7.5.2015.
18:55
VOYO logo

"Danas je 200. dan kako branitelji prosvjeduju ispred resornog ministarstva u Savskoj 66 i mi smo ga pozvali da se do danas ocituje je li spreman u zajednistvu graditi buducnost Hrvatske i hrvatskog naroda", rekao je Glogoski dodajuci kako dosad nisu primili nikakvu informaciju o tome je li Milanovic spreman razgovarati s hrvatskim braniteljima.

Na upit koji su njihovi daljnji planovi rekao je da se "ide prema planu koji ce javnost saznati na vrijeme". Ostajemo ovdje do daljnjega i odlazimo iz Savske 66 onog trena kada budu spremni ispuniti nase zahtjeve, porucio je Glogoski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosvjednici i dalje traze smjenu resornog ministra Predraga Matica i dvoje njegovih suradnika, te donosenje ustavnog zakona o pravima hrvatskih branitelja.

Maras na Markov trg?

Na zagrebackom Trgu bana Jelacica u subotu navecer odrzali su skup pod naslovom "Sto posto za Hrvatsku - Zajedno do pobjede" s kojeg je Glogoski porucio Milanovicu da do cetvrtka, kada je 200. dan prosvjeda, otvori dijalog o njihovim zahtjevima, ali javno, pred medijima, da se izbjegnu manipulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako do toga ne dode, porucio je Glogoski, "mali je korak izmedu Trga bana Jelacica i Markova trga", te najavio da ce prosvjednici 30. svibnja krenuti na Markov trg, a tada ce "netko morati otici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo