ne propustite /

Gledaj besplatno filmove na RTLplayu

Image
Foto: RTL Play

Svaki dan, novi film

13.7.2018.
17:35
RTL Play
VOYO logo

Ovog ljeta uživajte u preko 60 filmskih naslova samo na RTLplayu. Do suza će vas nasmijati urnebesne komedije, raznježiti romantične drame i zaintrigirati vrhunski trileri.

Uživajte u udobnosti vašeg kauča, na plaži ili putovanju. Instalirajte RTLplay aplikaciju i birajte kad, s kim i gdje, a mi ćemo se pobrinuti da vas svaki dan dočeka novi naslov i to potpuno besplatno, sve do 31. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo za vas, izdvajamo nekoliko naslova kako bismo vam olakšali odabir. 

SAMO ODVAŽNI POBJEĐUJU 

Film 'Samo odvažni pobjeđuju' inspiriran je istinitom pričom o Catani Starks (Taraji P. Henson), prvoj afroameričkoj ženi koja je postala trenericom golfa. Bez početnih resursa, bez mogućnosti da ponudi stipendije te uz pomoć samo jednog američkog studenta posegnula je preko cijelog svijeta kako bi oformila najbolji studentski golfski tim i ostvarila odlične rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj sportskoj drami pogledajte vrhunske glumce Taraji P. Henson i Michael Clarke Duncana, oboje nominiranih za nagradu Oscar.

LJUBAVNI VATROMET

Meghan Markle glumi mladu novinarku Amy koja se vraća u svoje rodno mjesto. Ubrzo doznaje da se njezina najbolja prijateljica Sammie udaje za Hanka, njezinu mladenačku ljubav. Dok Amy pomaže Sammie u planiranju vjenčanja, stara iskra se rasplamsava između Amy i Hanka. Hoće li Amy ponovno uspjeti osvojiti srce svoje stare ljubavi stavljajući na kocku dugogodišnje prijateljstvo, pogledajte u ovoj simpatičnoj romantičnoj komediji.

PUT  KUĆI

Poznati country pjevač Trey Cole (Austin Stowell) izgubljena je duša koja se vraća u rodni grad. Prisjeća se svog djetinjstva i trenutaka provedenih u brijačnici Charlieja Shuffletona (Danny Glover) te se nada se da će mu on ponovno dati smjernice za život. Ubrzo ga iznenadi vijest o Charliejevoj smrti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CYBER SLUČAJ

Isabelina (Brooke Butler) ovisnost o društvenim mrežama dovela je do otmice njezinog mlađeg brata Tommyja. Dok policija traga za dječakom, Isabel pokreće vlastitu istragu prateći objave otmičara na Twitteru. 

Ovaj napeti tehnološki triler o borbi jedne obitelji da spasi svoje dijete, zasigurno će promijeniti vašu perspektivu o načinu korištenja društvenih mreža, a na RTLplayu će biti dostupan od 19. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRIJEME JE ZA PLES

'Vrijeme je za ples' priča je temeljena na romanu Karen Kingsburry. Idealni par John (Dan Payne) i Abby (Jennie Garth) stvorili su savršenu obitelj, no njihova idila je poljuljana nakon Johnove afere, te se par odluči rastati. Hoće li ih vjenčanje njihove kćeri ponovno spojiti i pružiti im priliku za novi početak ili ih zauvijek razdvojiti?

DVIJE GODINE LJUBAVI

Radijska voditeljica i psihologica Samantha (Kayla Ewell) i njezin suprug, glumac u usponu John (Ryan Merriman), nakon dvije godine braka shvaćaju da imaju različit pogled na budućnost. Dok ona priželjkuje proširiti obitelj, John razmišlja samo o svojoj glumačkoj karijeri.  U ovoj romantičnoj komediji pogledajte što se događa kada nakon dvije godine bračne sreće, želje partnera i slika zajedničke budućnosti postanu potpuno drugačije.

LJETNA VILA

Romantična komedija u kojoj se upoznaju slavni kuhar i poznata spisateljica, oboje u kritičnim trenucima karijere. Kroz zajednički život shvaćaju kako žele više od svog života te tako pomažu jedan drugome da ponovno otkriju svoje strasti. Šarmantna komedija o ljubavi i obitelji prava je poslastica za vruće, ljetne večeri. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MISTERIJ U RAJU

Ponekad je jedina šansa da uhvatiš lopova, upravo ta da ga nadmudriš u vlastitoj igri. U ovom intrigantnom trileru pogledajte kako su dvije žene preuzele stvari u svoje ruke kako bi vratile ono što im je oduzeto. Na RTLplayu će biti dostupno od 21. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremili smo nešto i za mlađe gledatelje.

16 ŽELJA ZA 16. ROĐENDAN

Svi žele posebnu proslavu za 16. rođendan, ali nitko kao Abby!

U zabavnoj obiteljskoj fantaziji, Abby (Debby Ryan) odmalena iščekuje proslavu svog 16. rođendana. Na vratima ormara spreman je i popis tajnih želja, a na njega dodaje i onu posljednju, 16. želju fotografiju Logana (Keenan Tracey), svoje velike simpatije.  Ovaj slatki film je prvenstveno predviđen mlađim gledateljima, koji će možda baš u Debby Ryan i Jean-Lucu Bilodeau, prepoznati svoje nove idole.

SVE ŠTO ŽELI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada srednjoškolka Sophie O’Dea (L. Giovagnoli) za rođendan dobije auto od svoje ekscentrične bake, iznenadi se kada sazna kako auto ima čarobne moći te da ima pravo na ostvarenje jedne želje. 

Uz još mnogo drugih naslova, potpuno besplatno, uživajte cijelo ljeto uz RTLplay. Bilo kad i bilo gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo