GLAVAŠ RASPALIO PO VLASTI: / 'Vlada nema program, u Saboru je rasulo, a Karamarka zanima samo represivni aparat'

Image
Foto: PIXSELL, Marko Mrkonjić

"Gdje su sada njihova obećanja? U parlamentu je opće rasulo. Petkom ne mogu okupiti kvorum za glasanje.

9.5.2016.
11:01
PIXSELL, Marko Mrkonjić
VOYO logo

Kako prenosi Glas Slavonije, Glavaš je kazao da sadašnja Vlada nema podršku HDSSB-a jer "nema nikakav program, niti je zanima gospodarstvo i oporavak zemlje".

"Zanima ga jedino vlast nad represivnim aparatom"

Posebno se obrušio na šefa HDZ-a i prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka optuživši ga da je u predizborno vrijeme "bio bahat, siguran u pobjedu i obećavao nemoguće" te želio uništiti HDSSB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karamarka zanima jedino vlast nad represivnim aparatom, kontrola policije, Uskoka i obavještajnih službi. Znamo zašto je to. Tako je radio i Sanader. Ova vlada nema budućnost. Od reformi nema ni 'r'. Aktualna vlast, umjesto rješavanja egzistencijalnih pitanja poput siromaštva, nezaposlenosti i sve većeg iseljavanja, pokušava na sve načine ovladati pravosudnim i policijskim sustavom čime su jasno razotkrili svoje namjere. Takva vlada ne zaslužuje našu podršku”, poručio je Glavaš.

Image
VLADA ODBILA SVE PRIJEDLOGE OPORBE Glavaš: /

'Ubuduće ne računajte na HDSSB-ove zastupnike!'

Image
VLADA ODBILA SVE PRIJEDLOGE OPORBE Glavaš: /

'Ubuduće ne računajte na HDSSB-ove zastupnike!'

Objasnio loš rezultat na parlamentarnim izborima

Uvjeren da budućnost HDSSB-a nije upitna, Glavaš je ponudio i objašnjenje lošeg rezultata na prošlim parlamentarnim izborima nakon kojih se stranka sa sedam zastupnika u prethodnom sazivu Hrvatskog sabora svela na dvojicu u sadašnjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost, u proteklih deset godina nije sazrela politička svijest slavonsko-baranjskih birača, koji su po inerciji na lokalnim izborima davali potporu nama, a kada je u pitanju parlamentarna bitka, tada su se priklanjali lijevoj ili desnoj političkoj opciji", zaključio je Glavaš.

Glavaš: Ni zadovoljan ni razoročaran, ali i dva zastupnika su dobra pozicija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo