Zbog kritika iz EK / Gdje su reforme? Plenković okupio ministre na reformskom sastanku, predsjednica ponovo kritizirala Vladu

Ne događa se često da premijer ministre okupi u petak poslijepodne. Doznajemo jesu li packe i kritike Europske komisije urodile plodom

9.3.2018.
18:33
VOYO logo

Gdje su reforme? - upitala je Europska komisija premijera Plenkovića, a on poslijepodne i svoje ministre koje je okupio u Banskim dvorima. Kao da mu kritika nije dovoljno pa su nove doletjele i s Pantovčaka. Odgovorio je Plenković, a odgovorila je i Kolinda Grabar-Kitarović.

"Nisam nešto pretjerano doživio kritike predsjednice. Ona ima svoje stavove o društveno-političkim pitanjima. Ona ima svoju kampanju. Što se tiče Vlade nama ne treba poseban tumač ili voditelj da shvatimo što se događa u državi", izjavio je predsjednik Vlade Plenković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorila mu je predsjednica Grabar-Kitarović. "Nije problem ako netko nije mene doživio, problem je ako nije doživio upozorenja i izvješća Europske komisije i drugih institucija koja upućuju na trendove o kojima sam ja govorila i upozoravala i upozoravam. Treba se uhvatiti u koštac s problemima, donositi odluke i provoditi reforme", istaknula je.

Ne događa se često da premijer ministre okupi u petak poslijepodne. U javljanju Borisa Miševića doznajte jesu li packe iz Bruxellesa urodile plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo