uskratili mu zaradu od koje živi /

Fotografija koja je razljutila mnoge: kako je carina odlučila napraviti ured na zidiću i ukrasti djedici Božić

Image
Foto: Facebook

Na Facebooku je osvanula fotografija koja se počela širiti rekordnom brzinom, a koja prikazuje trenutak u kojem su djelatnici carine odlučili starijem muškarcu uskratiti zaradu od koje živi

19.11.2016.
15:56
Facebook
VOYO logo

Facebookom se brzinom munje širi fotografija trenutka kada je carina ispisivala kaznu starijem čovjeku kojeg su uhvatili da nema dozvolu za prodaju. 

Iako je carinicima to u opisu posla, mnogi ne mogu pojmiti zašto carinici kažnjavaju starca, a 'progledaju kroz prste' mnogo većim 'igračima' od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek na slici godinama izrađuje aranžmane za Božić i uvijek na istom mjestu pokušava prodati nešto da bi imao Božić, ali jutros su ova dvojica carinika odlučila napraviti ured carine na zidiću i ukrasti djedici Božić", stoji u objavi pod fotografijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo vam još jedan status objavljen uz podijeljenu fotografiju:

"Naslonjen na svoj stari Opel mirno i potpuno dostojanstveno čeka da mu gospoda napišu kaznu. Svojim je rukama napravio nekoliko adventskih vjenaca i položio ih na taj zid nadajući se da će ih prodati. Za razliku od ekipe koja nam prodaje smrznuto meso iz 1982., zaraženo meso koje ubija djecu i povrće sa dovoljno pesticida na sebi da bi se i štakor otrovao, ovaj starac nema dozvole za prodaju. Ne može ih imati jer ih ne može platiti. 

Ova dvojica su mogli proći pored i okrenuti glavu. To bi bila razlika između prava i pravde. Ali nisu", piše u statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebalo dugo da Hrvati velikog srca pokrenu akciju kojom će pomoći djedici da na dostojanstven način provede Božić.

Ovaj čovjek navodno živi u Rudinama, a fotografija je nastala ispred dućana u Kaštel Novom. Zahvalio se svima koji mu žele pomoći te poručio kako ne može primiti novac, no internet zajednica se sjetila kako će djedici pomoći kupnjom njegovih adventskih vijenaca i aranžmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo