FOTO: / Obitelj i prijatelji ispratili Anu Grepo

Posljednje zbogom prijatelji i rodbina, njih približno 200, izrekli su u ponedjeljak bivšoj manekenki i jednoj od najatraktivnijih Hrvatica 90-ih godina Ani Grepo (42).

14.11.2011.
19:22
VOYO logo

Ana Grepo pokopana je na novogradskom groblju u Osijeku.

'Došli bismo gdje god da je bio pokop", kazao je kratko modni stilist Neven Ciganović koji je u Osijek stigao u društvu poduzetnice Snježane Mehun. Od bivše djevojke, s kojom je bio u dugogodišnjoj vezi, oprostio se i Dragan Jurilj, nekadašnji europski prvak u tekvondou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S njom je sve bilo u redu "Jedva sam prepoznao njezinu sestru, dugo se nismo vidjeli. No, drago joj je što sam došao i što se nisam obazirao na pojedine napise da se možda ubila", rekao je Jurilj.

Ciganović je na to dodao da je s Anom "sve bilo u redu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrok smrti nepoznat

Obdukcija njezina tijela, doznajemo, nije pokazala uzrok smrti pa je naložena toksikološka analiza. Rezultati još nisu službeno poznati, no najvjerojatnije ju je ugušio ugljikov monoksid iz kombi-bojlera.

Nesretnu ljepoticu, kojoj je pravo ime Ljiljana, mrtvu je pronašla majka u kadi u petak oko 11 sati. "Mama joj je uvijek govorila da ne zatvara vrata kupaonice, no ona ih je toga dana zatvorila. Inače bi ih uvijek odškrinula. I rešetka je na ventilatoru kupaonice bila spuštena. Sve se poklopilo u negativnom smjeru", ispričala je nakon tragedije sestra Marica Zuzjak. Sestre bile nerazdvojne Ana se prije nekoliko mjeseci vratila u Osijek da bi se brinula o bolesnoj majci. Sestre su bile nerazdvojne, pokušavale su nadoknaditi vrijeme kada je Ana živjela u Zagrebu i inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo