Financijska policija zatvorila Vrata Jadrana

Financijska policija zapečatila je agregate za točenje naftnih derivata na benzinskoj postaji OMV-a Vrata Jadrana zbog utvrđenih nepravilnosti u poslovanju, potvrđeno je iz Ministarstva financija.

22.10.2010.
9:44
VOYO logo

U odgovoru Ministarstva na pitanje o razlozima zatvaranja benzinske postaje OMV-a na riječkoj zaobilaznici stoji da ''su utvrđene nepravilnosti u poslovanju, na temelju kojih je izdana Naredba o privremenoj zabrani obavljanja djelatnosti, koja je izvršena pečaćenjem agregata za točenje naftnih derivata (na rok od osam dana)''. Financijska policija podnijela je Optužni prijedlog Ministarstvu financija, odnosno riječkoj Poreznoj upravi, piše Novi list.

Iz OMV-a potvrđuju da je financijska policija zaustavila prodaju određenih goriva na Vratima Jadrana, i to, kako tvrde, zbog viška goriva u spremnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Višak goriva u spremnicima je uobičajena pojava uzrokovana promjenama temperature'', piše u dopisu OMV-a, uz opasku kako se u OMV-u svi istakači redovito provjeravaju i baždare, te su ovjereni od Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo.

U OMV-u vjeruju da će uskoro biti uspostavljena uobičajena opskrba gorivom na dvjema crpkama na Vratima Jadrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo