BROJNE AKTIVNOSTI I RADIONICE / Festival tehničke kulture na Korzu: Riječane oduševila robotrka na prstenac!

Image
Foto: PGŽ

Natjecatelji u robotrci moraju na stazi dugoj 150 centimetara u trajanju od 12 sekundi jednom rukom pokretati robotska kolica, a drugom rukom koplje kako bi se pogodila „srida“!

13.9.2016.
11:31
PGŽ
VOYO logo

U sklopu Dana tehničke kulture, u organizaciji Zajednica tehničke kulture Rijeka, znatiželjnim posjetiteljima na riječkom Korzu u sklopu Festivala tehničke kulture jučer se predstavljene brojne aktivnosti udruga članica Zajednice tehničke kulture. Festival je uz financijsku potporu Grada Rijeke održan četvrti put.

U velikom šatoru Zajednice tehničke kulture Rijeka održane su brojne pokazne radionice dok su prezentacije članica održane na otvorenom prostoru. Radionicama i predstavljanju udruga članica ZTK Rijeka nazočili su brojni učenici riječkih osnovnih i srednjih škola koji su aktivno sudjelovali na pokaznim radionicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaranju programa, prenose mrežne stranice Grada Rijeke, nazočili su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel te pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Igor Načinović. Gradonačelnik Obersnel okušao se i u igri robotrke na prstenac, što je moderna inačica tradicionalne viteške igre koja se odvija svake godine u Barbanu.

Više pročitajte na portalu Riječan.IN

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo