matić u borbi za mandat / Favorit za predsjednika HSS-a nezadovoljan položajem stranke u Vladi: 'Orešković će morati izgovoriti ime HSS'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Matić se izjasnio glede položaja stranke u kojoj je favorit za vodeću poziciju te rekao kako je nezadovoljan položajem HSS-a u Domoljubnoj koaliciji

19.3.2016.
15:31
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Na izbornoj Glavnoj skupštini Hrvatske seljačke stranke (HSS), koja je u subotu oko 11,30 sati počela u Zagrebu, 762 izaslanika od ukupno 787 koliko ih je trebalo biti iz cijele Hrvatske izabrat će predsjednika stranke između tri kandidata - aktualnog predsjednika i saborskog zastupnika Branka Hrga, samoborskog gradonačelnika Kreše Beljaka i predsjednika zagrebačkoga HSS-a Nenada Matića.

Matić se izjasnio glede položaja stranke u kojoj je favorit za vodeću poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam nezadovoljan položajem HSS-a u Domoljubnoj koaliciji. Jako sam nezadovoljan položajem HSS-a u ovoj Vladi. Orešković će morati izgovoriti ime HSS", rekao je Matić.

Kandidati za predsjednika Hrg, Beljak i Matić trebali bi predstaviti svoje programe u popodnevnim satima, nakon čega će izaslanici pristupiti glasovanju i izabrati jednoga od njih koji će voditi HSS u četverogodišnjem mandatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo