'Za ravnopravnu Hrvatsku' / VIDEO Euforija u stožeru SDP-a, Bernardić u suzama: 'Ovo je uspjeh ujedinjenog SDP-a!'

"Dragi prijatelji, hvala vam svima", rekao je Bernardić u suzama

26.5.2019.
23:29
VOYO logo

U trenutku kada su neslužbeni rezultati DIP-a pokazali da SDP dobiva četiri mandata, jednako kao i HDZ, u stožeru SDP-a okupljenima se obratio predsjednik stranke Davor Bernardić.

"Dragi prijatelji, hvala vam svima", rekao je Bernardić u suzama na početku govora te je zatim poimenice zahvalio svim kandidatima na listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je naš, zajednički uspjeh, uspjeh ujedinjenog SDP-a. Hvala svim članovima, simpatizerima, volonterima, svima koji su uložili trud i energiju u ovaj izborni uspjeh i izvrstan posao u posljednjih 40-ak dana. Ipak, posebno moram zahvaliti svim građanima naše zemlje koji su dali glas ravnopravnoj Hrvatskoj, dali glas za SDP", poručio je Bernardić.

Kazao je da je pred njima još puno posla, ali da je to što su danas napravili "najava toliko potrebnih promjena u Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Slomio se! Bernardić plakao pred SDP-ovcima

Image

Slomio se! Bernardić plakao pred SDP-ovcima

"Nećemo odustati od naše borbe za povećanje plaća i mirovina jer građani naše zemlje zaslužuju živjeti normalno! Svjesni smo da će već sutra, nažalost, dva autobusa naših ljudi napustiti zemlju. Put prema boljem bit će težak, no mi vjerujemo u vas, našu zemlju, naše građane i nećemo odustati od ravnopravne Hrvatske za sve. U ravnopravnoj Hrvatskoj svatko ima šansu za uspjeh, svatko u našoj zemlji zaslužuje uspjeti. 

Za nas u SDP-u jedino je bitno jesi li čovjek. U takvu Hrvatsku vjerujemo i zato nastavljamo našu borbu", rekao je Bernardić te dodao da su građani poslali jasnu poruku kakvu Hrvatsku žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavljamo borbu kako mi u SDP-u to znamo, razumom, srcem. Srcem do promjena, srcem do promjene, to je SDP", zaključio je šef socijaldemokrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo