Na kanalu FOX / Epski triler 'Prijelaz': Od izvršnih producenata Liz Heldens, Ridleya Scotta i Matta Reevesa

Image
Foto: Fox

Seriju PRIJELAZ producirala je tvrtka 20th Century Fox Television

19.2.2019.
17:39
Fox
VOYO logo

Novi epski triler, „PRIJELAZ“ gledatelji mogu pratiti svakog utorka u 22:00h na kanalu FOX. Temeljen na istoimenoj bestselerskoj trilogiji pisca Justina Cronina, PRIJELAZ je prodorna akcijska dramska serija vođena likovima, za koju je scenarij napisala Liz Heldens (“Friday Night Lights”).

Serija PRIJELAZ, čiji su izvršni producenti Heldens te Ridley Scott, (“Marsovac,” “Gladijator”), koji je dobitnik nagrada Emmy i Oscar te je nominiran za nagradu Zlatni globus, a scenarist i redatelj je Matt Reeves (“Planet majmuna: Revolucija,” “Cloverfield”), bavi se projektom Noah, tajnom medicinskom ustanovom u kojoj znanstvenici eksperimentiraju s opasnim virusom, koji bi mogao dovesti do otkrića lijeka za sve bolesti, ali ujedno ima i mogućnost izbrisati ljudsku vrstu. Kada odaberu mladu djevojku (Saniyya Sidney, “Ograde”, “Skrivene brojke”) da bude pokusni kunić, savezni agent (Mark-Paul Gosselaar, “Pitch”) dobije zadatak da je privede, ali na kraju joj postane zamjenski otac, odlučan da je zaštiti pod svaku cijenu, čak i kada rad na projektu Noah zaprijeti pokretanjem nezamislive apokalipse. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Fox

„U seriji PRIJELAZ savršeno su uravnoteženi jezovita opasnost i dirljiva drama“, rekla je Vessela Dimitrova, Direktorica programa za Fox Networks Group Balkan. „S jedne strane tu je opak i zarazan virus koji prijeti da će uništiti čovječanstvo, a s druge nevjerojatno čist i snažan odnos koji čini srž serije. Prijelaz nudi ponešto za svakoga i s uzbuđenjem pozivamo obožavatelje FOX-a u taj uzbudljiv svijet inspiriran maštom jednog od najprodavanijih autora Justina Cronina.“

U seriji još glume Jamie McShane (“Bosch”, “Bloodline”, “Sinovi anarhije”), Caroline Chikezie (“Kronike Shannara”), Emmanuelle Chriqui (“Entourage”, “Ubojstvo prvog stupnja”), Brianne Howey (“Egzorcist”), McKinley Belcher III (“Ozark,” “Mercy Street”), Henry Ian Cusick (“Izgubljeni”) te Vincent Piazza (“Carstvo poroka”, “Vatreni dečki”).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seriju PRIJELAZ producirala je tvrtka 20th Century Fox Television. Scenarij za seriju napisala je Liz Heldens. Heldens, Matt Reeves, Ridley Scott, David W. Zucker, Adam Kassan i Jason Ensler izvršni su producenti serije. Marcos Siega radio je kao izvršni producent na pilot epizodi, a on i Ensler režirali su premijeru serije.

O FOX NETWORKS GROUP-i

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fox Networks Group (FNG) glavna je poslovna jedinica 21st Century Foxa (NASDAQ:FOXA). FNG se sastoji od Fox Television Groupa, koji uključuje Fox Broadcasting Company i 20th Century Fox Television; Fox Cable Networksa, koji uključuje FX Networks; Fox Sports Media Groupa, National Geographic Partners-a te Fox Networks Groupa za Europu, Aziju i Latinsku Ameriku. Te jedinice zajedno stvaraju, emitiraju i distribuiraju u svijetu najpopularnije zabavne, sportske i dokumentarne programske sadržaje.

 O FOX-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kanal FOX je vodeći svjetski zabavni kanal. Brand „FOX“ gledateljima donosi različite žanrove televizijskog sadržaja koji uključuju komediju, dramu, znanstvenu fantastiku, akciju i animirane filmove. FOX svojim gledateljima nudi ekskluzivne, progresivne i originalne serije kao što su „Živi mrtvaci“, „Dosjei X“, „Država u državi“, „Imperij“, „Specijalizant“, „Američka horror priča“, „Legion“ i „Wayward Pines“. Kanal FOX je dostupan na 31 lokalnom jeziku u više od 255 milijuna domova, u preko 200 zemalja izvan SAD-a. Kao rezultat globalne sinergije, FOX je prvi razvio globalnu strategiju „dan i datum“ za ključne serije, te ostaje jedina internacionalna televizijska mreža koja je uspjela emitirati televizijske serije diljem svijeta u isto vrijeme kad i u SAD-u.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo