ORGANIZIRA PROSVJED PRED VLADOM / Emotivan status Jelene Veljače: 'Nisam spavala zbog djece iz Paga, a ni zbog malog Denisa...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL, Screenshot: Facebook grupa #spasime

Jelena Veljača pozvala je sve na prosvjed protiv nasilja koji će se 16. ožujka održati na Markovom trgu

1.3.2019.
15:20
Luka Stanzl/PIXSELL, Screenshot: Facebook grupa #spasime
VOYO logo

Glumica i redateljica Jelena Veljača, povodom stravičnog događaja na Pagu gdje je otac bacio četvero djece s balkona kuće, u emotivnom statusu na Facebooku pozvala je sve da se pridruže Facebook grupi #spasime# koja organizira i prosvjed na Markovom trgu "u ime sve djece i svih žena koje smo propustili spasiti". 

Emotivan status status Jelene Veljače prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi moji prijatelji i poznanici. Nisam spavala zbog djece iz Paga. Nisam spavala ni zbog malog Denisa kojeg je mama ubila prije par godina. Nikad ga nisam zaboravila. Nisam spavala ni zbog malene koju je otac pretukao. Od kad sam majka, ne spavam često. I kako sam mnogo puta pisala da biti "javna osoba" obavezuje, sad je trenutak da nešto i napravim po tom pitanju, osim salonskog pisanja. Pa eto, nespretno i po prvi put, bez političara, ali s ljudima koji me podržavaju, pokušat ću organizirati prosvjed #spasime u ime sve djece i svih žena koje smo propustili spasiti. Mi smo odgovorni. Grupa na fejsu zove se #spasime. Tko želi, neka zatraži članstvo", napisala je Veljača u svom statusu. 

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebook stranici grupe #spasime stoji kako organiziraju prosvjed protiv nasilja 16. ožujka na Markovom trgu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo